Παιδί και τηλεόραση


Παιδί και τηλεόραση

Τι να κάνετε για να μην είναι τα παιδιά σας συνέχεια μπροστά στην τηλεόραση.

Η μικρή οθόνη, μπορεί να γίνει η μεγάλη εξάρτηση για όλους. Το θέμα όμως είναι τί γίνεται όταν τα μικρά παιδιά «χάνονται» μπροστά στα χρώματα και τον ήχο της τηλεόρασης. Και φυσικά όταν χάνεται το μέτρο, αρχίζουν και τα προβλήματα. Τι μπορείτε να κάνετε;

Σας μιμούνται
Επειδή τα παιδιά μιμούνται τους γονείς τους, όταν είστε μαζί, αποφύγετε να παρακολουθείτε τηλεόραση πολλές ώρες.

Βάλτε τους όρια
Ένα μικρό παιδί μπορεί να ηρεμήσει με την τηλεόραση -όπως φυσικά και οι μεγάλοι. Λίγο πριν τα βάλετε για ύπνο αφήστε τα να παρακολουθήσουν μια σύντομη παιδική ταινία ή cartoon. Θα τα βοηθήσει για να κοιμηθούν αμέσως μόλις πάνε στο κρεβάτι τους. Είναι πολύ καλό να βλέπουν τηλεόραση μια συγκεκριμένη ώρα της μέρας και επίσης να γνωρίζουν και πόση ώρα μπορούν να δουν.

Στο τραπέζι
Να τους μάθετε ότι ποτέ την ώρα του φαγητού δεν πρέπει να βλέπουν τηλεόραση. Όλα αυτά που θα ειπωθούν στο τραπέζι, οι συζητήσεις και τα χαμόγελα, θα είναι στιγμές που θα μείνουν για πάντοτε στο μυαλό τους.

Ενδιαφέροντα
Το καλοκαίρι, αφήστε τα να παίξουν στην αυλή. Αυτός ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Αγοράστε κάποιο διασκεδαστικό επιτραπέζιο που θα παίζει όλη η οικογένεια. Θα κρατήσει τσ παιδιά απασχολημένα και δεν θα ψάξουν την μικρή οθόνη. Επίσης η ζωγραφική είναι κάτι που αρέσει σε όλα τα παιδιά και μπορούν να το κάνουν για αρκετή ώρα.

Tags παιδι, kids, Τηλεοραση, tv


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8553 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2478 s // Total time: 2.1031 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X