Το συγκινητικό γράμμα του Μάκη Τσέλιου στον Μιχάλη Ασλάνη


Το συγκινητικό γράμμα του Μάκη Τσέλιου στον Μιχάλη Ασλάνη

Το δικό του αντίο στον αδικοχαμένο σχεδιαστή είπε ο Μάκης Τσέλιος μέσα από ένα γράμμα.

«Αγαπημένε φίλε,
Ταξιδευτή της ζωής σε βίους παράλληλους, άξιε υπηρέτη της μόδας, που για σένα η μόδα ήταν η ζωή σου και η ζωή σου η μόδα, μαζί ταξιδέψαμε 43 χρόνια στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες και στα χρώματα, στα πολύχρωμα λουλούδια των υφασμάτων και στα ''απλικαρισμένα τριαντάφυλλα στο μπούστο'' όπως εσύ τα έλεγες...

Φτωχά παιδιά και οι δυο μας και ο Βασίλης μαζί, τολμήσαμε να μπούμε στα σαλόνια των πλουσίων και να κουνήσουμε τα νερά της γαλήνιας και συντηριτικής μέχρι τότε μόδας, να δημιουργήσουμε επιδείξεις με μουσική ντίσκο σε μεγάλους χώρους και να αλλάξουμε τη νοοτροπία των ανθρώπων της εποχής του '70. Κάναμε τα παιδιά να δείχνουν στις μανάδες και στους πατεράδες τους πως να ντυθούν, αγαπήσαμε τους νέουςδημιουργήσαμε γενιά μοντέλων, φωτογράφων, μακιγιέρ, κομμωτών για τη μόδα. 'Ολοι αυτοί οφείλουν σε σένα ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας αφήνεις λοιπόν και πας να συναντήσεις και να ντύσεις τους αγγέλους με τα ολόλευκα λουλούδια και την απέραντη αγάπη σου... Αντίο φίλε...»

Αυτό ήταν το γράμμα που έγραψε ο Μάκης Τσέλιος, στο ελληνικό περιοδικό HELLO, για τον φίλο και συνεργάτη του Μιχάλη Ασλάνη.

Tags μακης τσελιος, Μιχάλης Ασλάνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7418 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4848 s // Total time: 3.2265 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X