To βιβλίο που καίει την μελλοντική βασίλισσα


To βιβλίο που καίει την μελλοντική βασίλισσα

Πάντα η ζωή μέσα απο την κλειδαρότρυπα της βασιλικής οικογένειας είχε ενδιαφέρον. Οι κοινοί θνητοί θέλουν να βλέπουν τους γαλαζοαίματους να απομυθοποιούνται, λατρεύουν τα σκανδαλά τους και παρακολούθούν με ευλαβική προσήλωση κάθε στραβοπάτημα τους...

Ένα νέο βιβλίο έρχεται αυτή τη φορά να βάλει φωτιά στη γαλαζοαίματη οικογένεια της Βρετανίας, λίγο μετά την ταινία για την Νταϊάνα.

Πρωταγωνίστριά του είναι η Kate Middleton και οι ερωτικές της ιστορίες. Συγγραφές του είναι η Κέιτι Νίκολ και τίτλος του: «Η μέλλουσα βασίλισσα».

Στις σελίδες του, οι αναγνώστες, θα μάθουν για τον μυστικό της έρωτα με τον star του Hollywood, Tom Cruise, ένας έρωτας μονόπλευρος, μιας και εκείνος τότε δε γνώριζε την ύπαρξή της.

Παράλληλα, η συγγραφές εξηγεί, πως όλοι πιστεύουν λανθασμένα, μέχρι σήμερα, πως η πρώτη σοβαρή της σχέση ήταν με τον Willem Marx, μια και η Kate είχε κάνει δεσμό με τον συμμαθητή της, Harry Blakelock.Ένας έρωτας που έληξε στην αποφοίτηση. Τα σκάνδαλα στο παλάτι για ακόμη μιά φορά δέν έχουν τέλος μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν σύννεφα στη σχέση του πριγκιπικού ζεύγους μετά την γέννηση του γιου τους...

Tags κειτ μιντλετον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2457 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4925 s // Total time: 3.7382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X