5 τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου!


5 τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου!

Ακολουθεί ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να μακρύνουν τα μαλλιά σας χωρίς καν να το καταλάβετε!!!

Αυτό είναι το περισσότερο άγχος των γυναικών! Να μακρύνουν τα μαλλιά τους σε χρόνο ελάχιστο! Πολλές φορές είναι που απογοητεύεστε αφού έχετε κάνει τα πάντα και όμως τίποτα δεν πιάνει, τίποτα δεν σας προσφέρει το επιθυμητό μήκος που θέλετε να έχετε στα μαλλιά σας! Μήπως όμως δεν τα έχετε κάνει όλα; Μήπως υπάρχει κάποιο ή κάποια μυστικά που ακόμη δεν τα έχετε δοκιμάσει; Ε λοιπόν εμείς σας αποκαλύπτουμε εκείνους τους τρόπους που πρέπει να υιοθετήσετε για να δείτε τα μαλλιά σας να μετατρέπονται σε μαλλιά Ραπουνζέλ!

1. Τρώγε περισσότερα πικάντικα τρόφιμα.
Η καψαϊκίνη, είναι η χημική ουσία που κάνει τις πιπεριές πικάντικες και η οποία έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην ανάπτυξη των μαλλιών. Επομένως βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου!

2. Πίνε γάλα σόγιας.
Οι ισοφλαβόνες στη σόγια είναι γνωστό ότι αυξάνουν την ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορείς να καταναλώνεις προϊόντα σόγιας και στην καθημερινή σου ζωή πολύ περισσότερο το γάλα σόγιας!

3. Πάρε ένα συμπλήρωμα βιοτίνης.
Εάν δεν λαμβάνεις αρκετή βιοτίνη στην διατροφή σου, είναι πιθανό να εμποδίσεις το μάκρος των μαλλιών σου. Την βιοτίνη, επίσης, θα την βρεις στις ντομάτες, τα καρότα, το μαρούλι, και τα σέσκουλα.
Φτιάξε λοιπόν μια σαλάτα και θα μας θυμηθείς!

4. Δώσε στον εαυτό σου ένα μασάζ κεφαλής.
Αυξάνει την κυκλοφορία, βοηθώντας την τόνωση των θυλάκων της τρίχας. Μην το υποτιμάτε το μασάζ στο κεφάλι! Όση ευεξία προσφέρει στο σώμα το μασάζ άλλη τόση προσφέρει στο κεφάλι με αποτέλεσμα πιο υγιή μαλλιά!

5. Μείωσε το άγχος σου.
Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα! Το άγχος μεταξύ των άλλων συνεπειών, επιβραδύνει επίσης και την ανάπτυξη των μαλλιών. Γι’ αυτό χαλάρωσε και σε λίγο καιρό τα μαλλιά σου θα φτάσουν μέχρι κάτω!

Tags μαλλιά, τροφες, βιταμίνες, μασαζ, ΣΟΓΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2036 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5201 s // Total time: 2.7236 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X