Το iPhone των «φτωχών» δεν είναι τελικά τόσο φτηνό όσο λέει η Apple


Το iPhone των «φτωχών» δεν είναι τελικά τόσο φτηνό όσο λέει η Apple

Το νέο φθηνό πλαστικό κινητό της Apple δεν είναι τελικά και τόσο φτηνό όσο φαίνεται... Αυτό έχει λογική αν σκεφτεί κανείς πως το χρωματιστό iPhone 5C που παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ κοστίζει τελικά αρκετά λεφτά.

Αν αγοραστεί με νέο συμβόλαιο δύο ετών, το τηλέφωνο ξεκινά στην τιμή των 99 δολαρίων στις ΗΠΑ, μισή τιμή δηλαδή από τα άλλα iPhone.Η συσκευή χωρίς την συνοδεία σύνδεσης με κινητή τηλεφωνία όμως ανέρχεται στα 549 δολάρια για το μοντέλο των 16 GB, ενώ σε 649 δολάρια ανέρχεται το μοντέλο των 32 GB. Στην Κίνα, η Wall Street Journal σημειώνει ότι το 5C θα ξεκινήσει να πωλείται στην τιμή των 733,42 δολαρίων.

Την Τρίτη, η Apple αποκάλυψε το τελευταίας αιχμής τηλέφωνο το 5S το οποίο διαθέτει μια σειρά από νέους ήχους κουδουνίσματος και σφυρίγματα που δεν μπορεί να βρει κανείς στο νέο φτηνότερο μοντέλο.

Το 5C περιλαμβάνει επίσης μια slow motion κάμερα, καλύτερο φλάς, αναγνώριση αφής και ταχύτερο μεταποιητή. Το υψηλότερης τεχνολογίας μοντέλο, για την έκδοση των 16GB κοστίζει 649 δολάρια και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Το 5C είναι η προσπάθεια της Apple να εισέλθει στην διεθνή αγορά που κυριαρχείται από Android που ενδυναμώνει τα smartphone πολλών διαφορετικών κατασκευαστών. Οι συσκευές που τρέχουν Android περιλαμβάνουν και τα δημοφιλή Samsung Galaxy και ανήλθαν στο 80% των πωληθέντων smartphones παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στοιχεία για το τρίμηνο Απρίλιος- Μάιος –Ιούνιος.

Από μπροστά το νέο iPhone μοιάζει με το iPhone5. Η κάμερα, το ηχείο, τα ακουστικά και ο δέκτης φορητότητας βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Η μεγαλύτερη διαφορά βρίσκεται όταν κοιτάξεις το περίγραμμα της συσκευής όπου το πλαστικό περίβλημα δίνει στο τηλέφωνο μια πολύχρωμη όψη.

Αν το γυρίσεις ανάποδα πάντως, μπορείς να ανακαλύψεις ότι δεν περιλαμβάνει τους δύο πίνακες στην κορυφή και στην βάση, εξαιτίας της μονοκόμματης κατασκευής του. (δεν αποτελείται από δύο μέρη αλλά από ένα).

Tags iphone


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7140 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3396 s // Total time: 2.0536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X