5 τροφές που δεν πρέπει να τρώτε το βράδυ!


5 τροφές που δεν πρέπει να τρώτε το βράδυ!

Μάθετε ποιες τροφές είναι απαγορευτικές για το βράδυ πριν να κοιμηθείτε!!!

Είναι γεγονός πως το βράδυ μας πιάνει μια απερίγραπτη λαιμαργία ακόμη κι αν έχουμε φάει το κυρίως γεύμα μας. μια λιγούρα που δεν είναι και τόσο εύκολο να καταπολεμήσουμε με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε τις πιο παχυντικές τροφές που βρίσκουμε μπροστά μας και τα κιλά να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Το βραδινό φαί και κυρίως τα τσιμπολογήματα τις μεταμεσονύχτιες ώρες είναι αυτά που μας στοιχίζουν περισσότερο στα κιλά μας αλλά και στις αϋπνίες πολλές φορές. Εμείς σας αποκαλύπτουμε ποιες είναι εκείνες οι τροφές που θεωρούνται εγκληματικές το βράδυ και γι’ αυτό πρέπει να τις αποφεύγετε πάση θυσία.

1. Παγωτό. Είναι ότι χειρότερο να φάει κάποιος παγωτό το βράδυ. Είναι φορτωμένο με ζάχαρη και λιπαρά και χωνεύεται πολύ μα πολύ δύσκολα με τις θερμίδες να μένουν στο σώμα σας.

2. Κόκκινο κρέας . Είναι πλούσιο σε πρωτείνη και λίπος και χωνεύεται δύσκολα. Επιπλέον μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία το βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κοιμηθείτε και να έχετε και κράμπες.

3.Ζυμαρικά: Πολλοί είναι οι λάτρεις των ζυμαρικών αλλά οι υδατάνθρακες το βράδυ είναι έγκλημα. Βαρυστομαχιάζετε και η μέση αρχίζει σιγά σιγά να μεγαλώνει και τα κιλά φυσικά στη ζυγαριά παίρνουν ανοδική πορεία!

4. Pizza: Καλή η πίτσα αλλά αν είναι δυνατόν πείτε όχι στην κατανάλωση το βράδυ! Η πίτσα διαθέτει πολλές θερμίδες και η οξύτητα της σάλτσας, καθώς και τα βαριά υλικά που περιλαμβάνει είναι ικανά να σας προκαλέσουν καούρα και παλινδρόμηση.

5. Αλκοόλ: Προσοχή στις ποσότητες που λαμβάνετε πριν πέσετε για ύπνο. Το αλκοόλ σας αφυδατώνει και μπορεί να διαταράξει την ποιότητα του ύπνου σας

Tags παγωτο, ζυμαρικα, αλκοόλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2407 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6646 s // Total time: 3.9053 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X