To Intercontinental Aphrodite Hills στην 1η θέση των World Travel Awards


To Intercontinental Aphrodite Hills στην 1η θέση των World Travel Awards

Το πολυβραβευμένο, πέντε αστέρων, Intercontinental Aphrodite Hills Resort Hotel αναδείχτηκε ως το Κορυφαίο Οικογένιακο Resort της Μεσογείου στα  φετινά  βραβεία World Travel Awards (WTA), ανεβάζοντας τον αριθμό των βραβείων που έχει λάβει συνολικά στα WTA στα όχτω, από την έναρξη της λειτουργίας του το 2005 έως σήμερα.

Τα World Travel Awards θεωρούνται ως τα πιο διάσημα και περιζήτητα βραβεία, απόδειξη για την παροχή ποιοτικών προτύπων υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού. Τη φετινή χρονιά συμμετείχαν στην ψηφοφορία περισσότεροι από 213.000 επαγγελματίες του τουρισμού. Η ψηφοφορία γίνεται ηλεκτρονικά, on line, επιθεωρείται σχολαστικά και ελέγχεται από ανεξάρτητο φορέα.

Το Intercontinental Aphrodite Hills αποτελεί μέρος του τουριστικού θερέτρου Aphrodite Hills, ενός από τα πιο μεγαλειώδη τουριστικά projects που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μεσογείου και μια από τις πιο ολοκληρωμένες τουριστικές επενδύσεις στο κόσμο. Η διάκριση αυτή αποτελεί κορυφαία αναγνώριση, αφενός για τις εγκαταστάσεις αλλά και για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρονται σε όλο το resort και ανεβάζει την εικόνα του διεθνώς, ξεχωρίζοντάς το ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό.

Τα World Travel Awards ξεκίνησαν το 1993 με σκοπό να αξιολογήσουν και να αναγνωρίσουν την υπεροχή στη παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Σήμερα, στο 20ο έτος διεξαγωγής τους,  οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι απαιτητικοί ταξιδιώτες θεωρούν τα World Travel Awards ως την καλύτερη διάκριση  για ένα ταξιδιωτικό προϊόν.

Tags World Travel Awards, aphrodite hills, intercontinental, Ξενοδοχείο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7725 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3129 s // Total time: 3.0854 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X