Κάτια Δανδουλάκη: Η περιπέτεια υγείας και τα χρέη


Κάτια Δανδουλάκη: Η περιπέτεια υγείας και τα χρέη

Οι συνεντεύξεις της Κάτιας Δανδουλάκηέχουν πάντα ενδιαφέρον, γιατί και η ίδια είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, με άποψη, ανησυχίες και θετική ενέργεια.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star για την τηλεοπτική της επιστροφή, τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του φετινού Dancing with the Stars, αλλά και για δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στα οικονομικά της και πρόσφατα στην υγεία της.

«Πρώτη φορά που λιποψύχησα λίγο, ήταν όταν αρρώστησα φέτος από υπερκόπωση, στο τέλος της σεζόν, δηλαδή μόλις τελείωσαν οι υποχρεώσεις, σα να “έσβησαν οι μηχανές”. Και κατάλαβα ότι τελικά το πρώτο πράγμα που έχει αξία στη ζωή, είναι η ζωή η ίδια. Ενώ δεν είχα τίποτα βιολογικά, μου φαινόταν ότι η πόρτα του δωματίου απείχε ένα χιλιόμετρο», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός που δεν έχει κρύψει ποτέ πως η αγάπη της για το θέατρο την οδήγησε σχεδόν στην οικονομική καταστροφή, δήλωσε: «Έχω χρεωθεί πάρα πολύ στη ζωή μου, αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί το διάλεξα. Έκανα πολλά όνειρα, χάρη στο χρέος. Αν με ρωτούσατε τώρα, τι θα διάλεγα, πιθανότατα αν ξαναγεννιόμουνα να διάλεγα το ίδιο επάγγελμα, αλλά χωρίς το ρίσκο της παραγωγής, γιατί μου είχε δημιουργήσει πάρα πολλά άγχη», ενώ πρόσθεσε: «Όταν έρχομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, οικονομική ή επαγγελματική – δεν μιλάω για προσωπική -, ποτέ δεν κλαίω. Έχω ενέργεια, παρά παραίτηση».

Τέλος, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τα φετινά της επαγγελματικά σχέδια και είπε συγκεκριμένα για την επερχόμενη συνεργασία της με το Γιάννη Μπέζο, στη νέα σειρά Το σπίτι της Έμμας: «Το περιμένω πραγματικά με πολλή λαχτάρα, γιατί με το Γιάννη δεν έχει τύχει ποτέ να συνεργαστούμε. Μα ποτέ! Ούτε στην τηλεόραση, ούτε στον κινηματογράφο, ούτε στο θέατρο», ενώ συμπλήρωσε για το πολυαναμενόμενο Dancing with the Stars: «Εκκρεμεί και μία πρόταση που είχε γίνει ήδη από πέρυσι, από το Dancing with the Stars, οποία είναι αυτή τη στιγμή πραγματικά σε μεγάλη εκκρεμότητα λόγω τεχνικών δυσκολιών και βλέπουμε».

Tags κάτια δανδουλάκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0909 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3248 s // Total time: 3.4157 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X