3 τρόποι για να μη χάνουμε τη φόρμα μας!


3 τρόποι για να μη χάνουμε τη φόρμα μας!

Δικαιολογίες για να μην ξανακάνετε γυμναστική ΤΕΛΟΣ!!! Δείτε με ποιο τρόπο θα είστε συνεπείς!!! 

Η γυμναστική είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στον οργανισμό και το σώμα μας και κατ’ επέκταση και στην υγεία μας! καλό θα ήταν λοιπόν να γυμναζόμαστε όσο μπορούμε, έστω και δύο με τρεις φορές την εβδομάδα! Ακόμη και ένα τροχάδι στη γειτονιά σε κάτι θα μας βοηθήσει γι’ αυτό ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και ας γυμναστούμε όσο πρέπει! Εμείς σας αποκαλύπτουμε εκείνους τους 3 τρόπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να μην ξαναχάσετε τη γυμναστική σας!

Να κλείνετε ραντεβού με μια φίλη σας. Να κανονίζετε να γυμνάζεστε με μια φίλη σας έτσι ώστε να έχετε κάποιον που δεν θα σας αφήνει να τεμπελιάζετε. Με παρέα θα περνάει και πιο ευχάριστα και γρήγορα η ώρα!  Έρευνες έχουν δείξει πως άμα κάνετε γυμναστική με κάποιον που είναι αφοσιωμένος, έχετε περισσότερες πιθανότητες να «κολλήσετε» κι εσείς με τη γυμναστική.

Μην παραλείπετε τα σνακ. Είναι πολλές οι φορές που αισθάνεστε κουρασμένη και αδύναμη, με αποτέλεσμα να μην έχετε όρεξη για γυμναστική, η λύση σε αυτό είναι να τρώτε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη όπως για παράδειγμα ένα βραστό αυγό και μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης 2 ώρες πριν τη γυμναστική σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να γυμναστείτε!

Καταναλώστε περισσότερο σίδηρο. Καταναλώνοντας σίδηρο μετατρέπετε την τροφή σε ενέργεια. Το σίδηρο είναι απαραίτητο για να έχετε αρκετή ενέργεια για να ανταποκρίνεστε στα καθημερινά σας καθήκοντα αλλά και στη γυμναστική σας. Οι συνεχείς δίαιτες, η έλλειψη κατανάλωσης κρέατος και οι δυσκολίες στην περίοδο, μπορούν να ρίξουν τα επίπεδα του σιδήρου σας με αποτέλεσμα να μην έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε οτιδήποτε, πόσο μάλλον γυμναστική!

Tags γυμναστικη, σνακ, ενεργεια, σίδηρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5543 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2548 s // Total time: 2.8091 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X