Ένας Kouros για σας!


Ένας Kouros για σας!

Το καλοκαίρι θέλετε να ζήσετε ονειρικά, θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα στο πιο μαγευτικό τοπίο και να περάσετε τις ωραιότερες διακοπές που θα θυμάστε για πάντα. Γίνεται;

Φυσικά και γίνεται, μόνο αν κάνετε τη σωστή επιλογή στον προορισμό. Και ο απόλυτος προορισμός χρόνια τώρα είναι το νησί των ανέμων, η Μύκονος, που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης, έχει γίνει ο προορισμός των trend setters και λατρεύτηκε όσο κανένα άλλο ελληνικό νησί. Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί και συνδυάζει τα πάντα. Χλιδή και απλότητα, σοσιαλιτέ και κουλτουριάρηδες, έρωτα και τρέλα και όλα αυτά με μία αφοπλιστική απλότητα και ευκολία. Πείτε ότι βρεθήκατε στη Μύκονο, στο μαργαριτάρι των Κυκλάδων, όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως, έχετε κανονίσει για τη διαμονή σας; Εγώ θα σας προτείνω το προσφάτως ανακαινισμένο και πολύ κομψό Kouros Hotel & Suites όπου εκεί θα μπορείτε να σιγοτραγουδάτε άνετα το «Too darn hot» της Ella Fitzgerald και να προετοιμάζεστε για ένα καλοκαιρινό romance!

Κλείστε δωμάτιο τώρα!
Το boutique ξενοδοχείο Kouros Hotel & Suites βρίσκεται στην παραλία Ταγκού δίπλα στη Χώρα της Μυκόνου και συνδυάζει την πολυτέλεια και την απλότητα σ’ ένα χώρο με εκπληκτική θέα. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, τη μυστηριώδη Δήλο και την κατάλευκη ομορφιά της Χώρας του νησιού, το Kouros αποτελεί τον πιο ονειρικό προορισμό. Το ξενοδοχείο διαθέτει 34 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με θέα, ιδιωτικές βεράντες, μοναδικό εσωτερικό σχεδιασμό και διακόσμηση που συνδυάζει παραδοσιακές και σύγχρονες λιτές γραμμές. Τα προσφάτως ανακαινισμένα deluxe δίκλινα δωμάτια με θέα στη θάλασσα είναι υπέροχα διακοσμημένα, βρίσκονται στον πρώτο όροφο και διαθέτουν άνετες, ιδιωτικές βεράντες. Στις παροχές σημειώστε καφετιέρα, καλάθι με γλυκά και μίνι cd στερεοφωνικό. Οι junior σουίτες βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο, προσφέροντας μαγευτική θέα στη θάλασσα, διαθέτουν άνετο καθιστικό και ιδιωτικό jacuzzi. Ένα μπουκάλι κρασί, φρέσκα φρούτα και ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό προσφέρονται κατά την άφιξη. Οι deluxe σουίτες βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο και προσφέρουν πανοραμική θέα. Διαθέτουν jacuzzi και υπέροχα προϊόντα Κorres, Nespresso καφέ, ενώ σας περιμένει και μία δωρεάν περιποίηση στο spa του ξενοδοχείου! Υπάρχουν όμως και οι deluxe σουίτες με εξωτερικό jacuzzi, ενώ μερικές από τις αποκλειστικές παροχές των δωματίων αυτών περιλαμβάνουν είκοσι λεπτά δωρεάν περιποίησης στο spa του ξενοδοχείου, μία τσάντα με τα απαραίτητα καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης και μία φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης για να απαθανατίσετε τις ονειρικές σας διακοπές! Τέλος, η deluxe σουίτα με ιδιωτική πισίνα, είναι ό,τι ζητάτε από το φετινό καλοκαίρι. Μερικές από τις αποκλειστικές παροχές του δωματίου αυτού είναι είκοσι λεπτά δωρεάν περιποίησης στο spa του ξενοδοχείου, μία τσάντα με τα απαραίτητα καλοκαιρινά προϊόντα περιποίησης και μία φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης.

Τι άλλο;
Στο boutique hotel Kouros μπορείτε να επωφεληθείτε κάνοντας γυμναστική ή απολαμβάνοντας spa. Επίσης είστε σε θέση να απολαύσετε και καλό φαγητό στο εστιατόριό του, το οποίο ξεχωρίζει για τη φινέτσα της μεσογειακής κουζίνας που προσφέρει (με ντόπια προϊόντα) και βρίσκεται πλάι στην πισίνα. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να δοκιμάσετε και τον πλούσιο πρωινό μπουφέ, αμερικανικού τύπου, καθημερινά μέχρι τις 11.00πμ. Επιπλέον διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό μπαρ δίπλα στην πισίνα όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ακούγοντας lounge μουσική.

Info: Kouros Hotel & Suites, Ταγκού, Μύκονος. Τηλ.: +3022890253813

Tags Ξενοδοχείο, Μύκονος, Design, kouros


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0103 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0341 s // Total time: 0.0444 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X