Χριστίνα Πολίτη: "Όταν είμαι με την Άννα Βίσση, δεν έχω ανάγκη κανέναν"


Χριστίνα Πολίτη: "Όταν είμαι με την Άννα Βίσση, δεν έχω ανάγκη κανέναν"

Τα υπέροχα λόγια για τη φίλη της

Η Χριστίνα Πολίτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "People" και μίλησε για όλους και για όλα....

Για την κοσμική ζωή:
«Έχω καταλάβει πως είτε είμαι αντιδραστικό στοιχείο που δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψει στη σάχλα της καλής κοσμικής κοινωνίας, στην οποία όλοι ήθελαν και πάντα θέλουν να με κατατάξουν, είτε λειτουργώ σαν closet communist κοντά σε αυτούς».
Για το τύπος ανθρώπου είναι: Προοδευτική ή συντηρητική;
«Είμαι προοδευτική και συντηρητική ταυτόχρονα, δηλαδή σχιζοφρενής. Κατέληξα και control freak.Δεν είμαι η γυναίκα που θα κάνει one night stand. Όχι από πουριτανισμό, αλλά γιατί επίσης όταν βλέπω κάποιον καταλαβαίνω πώς θα είναι. Έχω επίγνωση του τι μπορώ και του τι μου ταιριάζει να κάνω, με έντονη την αίσθηση της γελοιότητας και του τίποτα».

Για το τι πάει να πει celebrities:
«Αυτοί δεν είναι καλή κοινωνία, είναι τελείως διαφορετικό παράρτημα με υποπαραρτήματα και τελικά μια λέξη οριακά “κραχτική”. Εμένα σίγουρα με αποδέχονται οι πιο εκκεντρικοί, άπαντες οι σαλταρισμένοι και πεπειραμένοι, χωρίς ίχνη ανασφάλειας. Από πολύ μικρή έκανα παρέα με τους Duran Duran. Έχω δεχτεί τρελό κομπλιμέντο από τον George Harrison, έχω φάει με τους Rolling Stones, έχω γνωρίσει τον Paul McCartney, έχω αναλύσει τον ψύλλο με τον Eric Clapton, έχω αναλύσει ζώδια –με ωδή στον Αιγόκερο– με τη Shirley Bassey, έχω πάει σε πάρτι στο σπίτι του Elton John. Ήταν όλοι στον κοινωνικό κύκλο που κάναμε παρέα στο Λονδίνο, στη hip όχι στη high society».


Για το αν έχει κάνει ποτέ καταχρήσεις:
«Δεν έχω πάρει ναρκωτικά ποτέ, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κόκα – τη σιχαίνομαι, κάνει ρυτίδες. Με είχε συμβουλέψει μια κουκλάρα παλιά και δεν σκύβω σε τουαλέτες για κανένα λόγο. Έτσι κι αλλιώς, νιώθω σαν να έχω πάρει ναρκωτικά από μόνη μου. Δεν με ενδιαφέρει να γίνομαι λιώμα και να γελοιοποιούμαι, να παριστάνω ότι είμαι ροκ ή κουλ, να ντύνομαι περίεργα και εκκεντρικά. Τα θεωρούσα γελοία αυτά και λυπόμουν και τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να φαίνονται έτσι».

Για το ποιοι διάσημοι είναι πραγματικοί της φίλοι:
«Η Άννα Βίσση. Είναι σαν αδελφή μου. Τη γνώρισα από αυτή τη δουλειά, κάτω από αντίξοες συνθήκες και γίναμε σιγά σιγά φίλες. Εγώ δεν άκουγα ελληνική μουσική κι όταν την είδα πρώτη φορά live να λέει το «Γκάζι», συγκλονίστηκα! Όποιοι δεν έχουν δει την Άννα live και την κρίνουν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Την αγαπάω πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος που τον έχω ανάγκη και με ισορροπεί. Οι γυναίκες είμαστε περίεργα μεταξύ μας. Η Άννα είναι αγνή, αντράκι και γεμάτη καλοσύνη. Θαυμάζω τη φιλοσοφία της και το μυαλό της. Αυτή με βλέπει σαν οδοστρωτήρα όταν λέω τη γνώμη μου, αλλά με συμβουλεύεται. Όταν είμαι μαζί της, δεν έχω ανάγκη κανέναν. Μαζί με τον Νίκο Καρβέλα είναι οι πιο κοντινοί μου από τους διάσημους, που λες, και λατρεύω και την Αννίτα Πάνια».


Για την τηλεόραση και τα νέα της σχέδια:
«Είναι καταπληκτικό μέσο, τρομερά δυνατό και θεωρώ ότι μου πάει πολύ. Αλλά μπλέκουν πάντα πολύ παρωχημένα άτομα με τελματωμένες ιδέες, που κυνηγούν όλοι τα ίδια πράγματα, όπως τα ποντίκια στον τροχό. Με αυτούς τους ανθρώπους όμως εγώ δεν συγχρονίζομαι. Τους περισσότερους εκεί μέσα τους ενδιαφέρει η εικόνα. Εμένα με ενδιαφέρει η εικόνα, αλλά και η ουσία ακόμα και στα πιο απλά θέματα. Πάντως, όσον αφορά την τηλεόραση, είμαι σε συζητήσεις για κάτι καινούριο με το Star».

Tags χριστινα πολιτη, αννα βισση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6637 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2977 s // Total time: 3.9615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X