4 τροφές που αυξάνουν τη λίμπιντο!!!


4 τροφές που αυξάνουν τη λίμπιντο!!!

Η διατροφή πάιζει ρόλο και στο σεξ!!! Μάθετε πως!!!

Η διάθεση για σεξ μερικές φορές είναι αυξημένη και μερικές άλλες είναι απουσιάζει παντελώς! Αυτό μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα σε γυναίκες και ιδιαίτερα στους άντρες και κατ’ επέκταση στο ζευγάρι! Ένα από τα θέματα που θα σας βοηθήσουν στο να έχετε πάντα στύση αλλά και οργασμό που έχει διάρκεια είναι η διατροφή! Είναι γνωστό σε όλους πως η διατροφή παίζει μείζονα ρόλο στην υγεία του οργανισμού μας αλλά και στη σεξουαλική μας υγεία. Καταγράψτε λοιπόν τις επόμενες 4 τροφές που ακολουθούν και κάνουν το θαύμα!

Μπρόκολο: Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο κι όμως το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο ιδανικά φαγητά για το sex. Συγκεκριμένα πρέπει να καταναλώνεται από άνδρες και γυναίκες λόγω της βιταμίνης C  που περιέχει. Βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να προσφέρει στύση στους άνδρες και να βοηθάει τον γυναικείο οργασμό.

Σύκα: Είναι το Α και το Ω της γονιμότητας. Τα σύκα περιέχουν κάποια συστατικά τα οποία αυξάνουν την παραγωγή φερομονών. Οι συγκεκριμένες ορμόνες βοηθούν και τα δύο φύλα να έχουν περισσότερη ερωτική διάθεση.

Καρπούζι: Το καρπούζι είναι ένα καλοκαιρινό φρούτο που περιέχει κιτρουλίνη. Το συγκεκριμένο ενισχύει τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων με αποτέλεσμα η σεξουαλική πράξη να είναι καλύτερη.

Αυγά: Η πιο πλούσια τροφή σε ζωική πρωτεΐνη. Είναι απαραίτητη στον οργανισμό καθώς δίνει αντοχές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και τα δύο φύλα να αποδίδουν καλύτερα στη σεξουαλική τους ζωή και φυσικά η πράξη να έχει διάρκεια.  Επιπλέον τα αυγά περιέχουν την L-αργινίνη, η οποία βοηθάει την στύση των αντρών.

Tags σεξ, Διατροφή, μπρόκολο, ΣΥΚΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8557 s (231 Queries.) // Parse time: 1.8241 s // Total time: 4.6798 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X