Η πνευματική κόρη του Μιχάλη Ασλάνη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της [video]


Η πνευματική κόρη του Μιχάλη Ασλάνη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της [video]

Ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι αυτή που εξαπάτησε το σχεδιαστή!

Για τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου της νονού, Μιχάλη Ασλάνη, μίλησε η βαφτιστήρα του, Τζούλια στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μίλα», αλλά και για την «δεμένη» σχέση τους!

Η Τζούλια είναι ένα παιδί, όπως ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, που έφερε μόνο χαρά και ευτυχία στη ζωή του!

Ο σχεδιαστής γνώρισε την Τζούλια όταν ήταν 3 ετών, που είχε έρθει με τους γονείς της από την Αλβανία για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή. Τότε εγκαταστάθηκαν στη Μύκονο και φρόντιζαν την εξοχική κατοικία του σχεδιαστή. Όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, μόλις αντίκρισε το μικρό κοριτσάκι, ξύπνησαν μέσα του πατρικά συναισθήματα και έτσι αποφάσισε να το βαφτίσει.

Δυστυχώς όμως το τελευταίο σημείωμα που της έστειλε δεν την γεμάτο καρδιές και λουλούδια, όπως συνήθιζε…

Λίγο πριν το τέλος αποχαιρέτησε εκείνη και την οικογένειά της…: «Αγαπημένη μου Τζούλια. Ελπίζω να περνάτε όμορφα. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί σας το καλοκαίρι στη Δήλο, και να βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα. Σας αγαπώ…» έγραφε.

Για το σημείωμα η Τζούλια είπε: «Δεν παραξενεύτηκα τόσο με μήνυμα γιατί ο νονός μου, μου έστελνε τακτικά μηνύματα τέτοιου τύπου. Ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και μόλις τον πήρα δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί είχε δουλειά…»

Ακόμα μαζί με την μητέρα της ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι αυτές οι δυο γυναίκες που εξαπάτησαν τον Μιχάλη Ασλάνη.

Tags Μιχάλης Ασλάνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9826 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3958 s // Total time: 3.3784 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X