Πάμε "Διεθνής" στη Λεμεσό


Πάμε "Διεθνής" στη Λεμεσό

19 αγαπημένα εστιατόρια, με διεθνή κουζίνα, που πρέπει να δοκιμάσεις!

Αλιάδα
Από τα πρώτα και πιο κλασικά εστιατόρια της πόλης. Σε έναν υπέροχο χώρο, που στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό, αποκαλύπτεται όλη η γεύση. Ξεκίνησε με τα ορεκτικά σου, που θα βρεις στον πλούσιο μπουφέ, και ανάμενε το σερβιτόρο που θα φτάσει στο τραπέζι σου για να σου σερβίρει το κυρίως πιάτο σου. Τα επιδόρπια είναι και αυτά σε μπουφέ. Συνόδευσε τέλος το κρασάκι σου -που θα απολαύσεις καθισμένος στον υπέροχο κήπο του- παρέα με ζωντανή μουσική από πιάνο.
(25340758) Ειρήνης 117, Δ-Σ 19.30-01.00 (23.00 κλείνει η κουζίνα).

Akakiko
Η φιλοσοφία του είναι το ιαπωνικό φαγητό -υγιεινό και υψηλής ποιότητας. Το μενού προσφέρει ποικιλία από ζεστά πιάτα αλλά και sushi, sashimi και maki. Από ζεστά πιάτα δοκίμασε duck sweet & sour, sweet bean kalamari, tempura, beef fillet teppan και lemon chicken. Άλλωστε, το πεντάστερο 'The Royal Apollonia' προσφέρει και το κατάλληλο περιβάλλον, με τη θάλασσα αλλά και την πανέμορφη πέργκολα που δίνει μια νότα δροσιάς στα καλοκαιρινά μας βράδια.
(77778999) The Royal Apollonia beach hotel.

Artima
Ένα ρουστίκ με industrial στοιχεία πετρόκτιστο εστιατόριο, που θα σε μαγέψει με τις ιταλικές και γενικότερα με τις μεσογειακές του γεύσεις. Δοκίμασε steak and crusted chicken και ξελογιάσου με το καρπάτσιο χταποδιού πάνω σε πουρέ φάβας. Ρομαντικό και συνάμα απλό.
(25820466) Βασιλίσσης, Χαρουπόμυλος Λανίτη.

Asiachi
Εδώ θα απολαύσεις fusion ασιατική κουζίνα! Διαθέτει ποικιλία ορεκτικών, σαλάτες και πάπια όπως την ονειρεύεσαι. Όσον αφορά στα κυρίως πιάτα, θα ανακαλύψεις νέες συνταγές με βάση το ψάρι, το κρέας και τα πουλερικά. Προτείνω επίσης να δοκιμάσεις sashimi sushi και makimono, ενώ κάθε εβδομάδα προτείνονται και τα signature dishes του σεφ.
(25832000) Λεωφόρος Αμαθούντος 75.

Μάθε ποια είναι τα υπόλοιπα 15 από το Time Out Cyprus.

Tags food news, ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ, φαγητο, εστιατόρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2442 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2495 s // Total time: 2.4937 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X