Top 10... Βάλε κατσαρόλα!


Top 10... Βάλε κατσαρόλα!

... που λέει και το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη. Σε αυτή την περίπτωση όμως, κατσαρόλα βάζουν οι ιδιοκτήτες και σεφ μαγειρείων, όπου θα φας μαγειρευτό φαγητό, θα αλλάξεις περιβάλλον και θα τη βγάλεις και οικονομικά, αφού οι τιμές τους είναι πολύ λογικές. Εμείς δοκιμάσαμε και προτείνουμε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
1. Καρβουνομαγειρέματα
Στο αγαπημένο στέκι μπορείς να έρθεις ακόμα και για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου, μια που λειτουργεί το μεσημέρι και ως μαγειρείο. Αν προτιμάς όσπρια, εδώ με μόνο €5 θα φας υπέροχες γεύσεις και συνταγές, με μια μεγάλη δόση παράδοσης αλλά και δημιουργικότητας. Αν όμως είσαι μερακλής, υπάρχουν και πιάτα κατσαρόλας, όπως μαγειρευτό συκωτάκι με μανιτάρι (€6.90), χοιρινό κρασάτο και χορτόσουπα με κοτόπουλο.
(22680067) Πεζόδρομος Λήδρας.
2. Marmitta
Ένα μικρό, πολύ μοδάτο τύπου εναλλακτικό μαγειρείο, που προσφέρει πιάτα από 12 διαφορετικές κουζίνες, ενώ καθημερινά σου σερβίρει 1-2 όσπρια, αλλά και φαγητά σχάρας. Οι τιμές των daily specials αρχίζουν από €4.50 και φθάνουν μέχρι τα €7.50. Στα είδη σχάρας θα βρεις γνώριμα πιάτα, με ένα όμως διαφορετικό twist. Ενώ για τα όσπρια θα πληρώσεις €5.50 μαζί με τα συνοδευτικά, τη σαλάτα και το ψωμί.
(22377039) Πινδάρου και Βεκελλά 27.
3. Ματθαίος
Παραδοσιακό στέκι στη Λευκωσία και σημείο συνάντησης φίλων, ιδιαίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου. Εδώ μπορείς να φας από όσπρια και κουνέλι, μέχρι γεμιστά και αρνί με φασολάκι. Εγώ πάντως σου συνιστώ να δοκιμάσεις και το κολοκάσι του. Με λίγα λόγια, στον "Ματθαίο" θα απολαύσεις κουζίνα παραδοσιακή σαν να σε καλούσαν στο σπίτι τους, την οποία και δεν θα χρυσοπληρώσεις (οι τιμές κυμαίνονται από €4 μέχρι €8).
(22755846) 28ης Οκτωβρίου, δίπλα στην εκκλησία της Φανερωμένης.

Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags food news, φαγητο, κατσαρόλα, TOP 10, εστιατόρια, μαγειρία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6427 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2521 s // Total time: 2.8948 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X