Κώστας Φραγκολιάς: «Περάσαμε μια κρίση αλλά δεν χωρίσαμε»


Κώστας Φραγκολιάς: «Περάσαμε μια κρίση αλλά δεν χωρίσαμε»

Όπως συμβαίνει σχεδόν για όλα τα ζευγάρια της showbiz, έτσι γράφτηκε κατά καιρούς πως και ο Κώστας Φραγκολιάς με την Μαρκέλλα Κατσογιάννη είχαν κάποια προβλήματα στη σχέση τους κι αυτό τους οδήγησε στον χωρισμό.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως ο ίδιος ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, πέρασαν κάποιες δυσκολίες όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά ποτέ δεν έφτασαν στο σημείο να πουν ότι χωρίζουν.

«Δεν ισχύουν. Πριν από περίπου ένα χρόνο περάσαμε μια κρίση όπως τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στο σημείο να πούμε «χωρίζουμε» ή ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διάλειμμα. Γενικά δεν είμαι υπέρ των διαλειμμάτων».

Ακόμη, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, μίλησε στο ΟΚ για τη στήριξη που έχει από την σύντροφό του Μαρκέλλα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό στην πορεία μιας σχέσης να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν θα είναι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Με την Μαρκέλλα πλάι μου ξέρω ότι δεν θα είμαι μόνος μου και ότι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα με βοηθήσει να το λύσουμε. Οι βασικές μας διαφορές με την Μαρκέλλα είχαν να κάνουν με την φιλοσοφία ζωής που έχει ο καθένας μας».

Tags κωστας φραγκολιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1612 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2915 s // Total time: 3.4527 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X