Νικήτας Κυριάκου: Ευθύς και ειλικρινής


Νικήτας Κυριάκου: Ευθύς και ειλικρινής

Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής \"Μεσημέρι και κάτι\" στον Γιώργο Μιχαήλ και το περιοδικό \"ΟΚ!\"

Ξανά στα δύσκολα και αυτή τη χρονιά. Πώς βλέπεις τα πράγματα;
Όλοι ξανά στον αγώνα της καθημερινής ενημέρωσης, μιας ενημέρωσης που προσαρμόζεται στις δύσκολες ανάγκες της εποχής. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες.
Ποια είναι η γνώμη σου για τον ανταγωνισμό;
Όλοι οι συνάδελφοι προσπαθούν να κάνουν όσο γίνεται καλυτέρα τη δουλειά τους. Δεν βλέπω ανταγωνισμό, αλλά αντιθέτως μια προσπάθεια από όλους τους συναδέλφους να ενημερώσουν σφαιρικά τον Κύπριο τηλεθεατή.
Ποιο είναι το μυστικό για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών;
Η ειλικρίνεια είναι το άλφα και το ωμέγα.
Πώς επηρέασε η οικονομική κρίση τη λεπτότητα και τον τρόπο χειρισμού όσον αφορά στους καλεσμένους και τη θεματολογία της εκπομπής;
Η οικονομική κρίση μας απασχολεί καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής και δυστυχώς καθημερινά είμαστε αντιμέτωποι με δράματα και πόνο. Απαίτηση του κυπριακού λαού είναι να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
Υπήρξαν φορές που θέλησες να επιτεθείς λεκτικά σε ένα καλεσμένο σου εξαιτίας αυτών που έλεγε, αλλά δεν μπορούσες λόγω και της ιδιότητάς σου ως παρουσιαστής;
Πολλές φορές, γιατί κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ακόμα ότι υπάρχει κόσμος που πεινά και κλαίει από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Φαντάζομαι συχνά γίνεσαι δέκτης καταγγελιών κα παραπόνων από πολίτες. Τι ήταν αυτό που σου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και το θυμάσαι έντονα;
Φέτος με την έναρξη της εκπομπής μας πήρε τηλέφωνο μια μητέρα λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα σχολεία και μας είπε ότι δεν έχει ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια, για να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο. Ευτυχώς, η ανταπόκριση ήταν άμεση και η ανθρωπιά κάποιων συνανθρώπων μας έκανε αυτή την οικογένεια να χαμογελάσει.
Ποιο προτιμάς από τα δύο την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ή μιας εκπομπής ενημερωτικής;
Και τα δυο, γιατί στόχος και των δυο είναι η ενημέρωση.
Φέτος στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού εντάχθηκε και η Πετρούλα Αργυρού και όντως τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά. Εσύ πώς την αξιολογείς; Της έδωσες κάποιες συμβουλές;
Η Πετρούλα ξεκίνησε πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Συμβουλές νομίζω δεν χρειάζεται γιατί έχει τεράστια εμπειρία, γνώση και δύναμη για να κολυμπήσει και στα δύσκολα νερά της πρωινής ζώνης.
Οι περισσότεροι τηλεθεατές γνωρίζουν τον Νικήτα ως ένα σοβαρό δημοσιογράφο. Έτσι είσαι και στην καθημερινότητά σου;
Καμία σχέση. Το κοστούμι είναι μέρος της δουλειάς μου αλλά και για κάποιες ειδικές περιπτώσεις. Ζω την καθημερινότητα όπως όλος ο κόσμος.
Δηλαδή το Σαββατοκύριακο θα σε δούμε με χαλαρό ντύσιμο έξω για καφέ;
Βεβαίως θα με δεις και στον παιχνιδότοπο και στον ποδηλατόδρομο και στην υπεραγορά αλλά και στο καφέ, γιατί τα απλά πράγματα στη ζωή είναι τελικά τα πιο ουσιαστικά.
Πόσο χρονών είναι τα δίδυμά σου;
Φέτος γίναμε οκτώ χρονών και πάνε στην Γ΄ δημοτικού.
Σκέφτεσαι να γίνεις πατέρας για δεύτερη φορά;
Προς το παρόν απολαμβάνουμε με τη Φρόσω κάθε στιγμή μας με το Νικόλα και τη Νεφέλη. Ποτέ μην λες ποτέ φυσικά…
Οι πολλές ώρες εργασίας και το γεγονός ότι λείπεις από το σπίτι αρκετά, επηρεάζει καθόλου τη σχέση σου με τα παιδιά σου;
Σίγουρα δεν έχω τις ευθύνες που έχει η Φρόσω, αλλά προσπαθώ τις ημέρες που δεν εργάζομαι να περνώ όσο γίνεται περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.
 

Tags Νικήτας Κυριάκου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1688 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2317 s // Total time: 2.4005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X