Just Style


Just Style

Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στο σύντροφό σου

Just me

Μια αίσθηση αυτοκυριαρχίας, μια δόση αισθησιασμού. Το Just Cavalli for him είναι αναίσχυντα αρσενικό, ένα μάθημα στυλ και γοητείας. Τολμηρό και αυθόρμητο, είναι το άρωμα των νιάτων και της ελευθερίας, ένα άγριο κάλεσμα που αντηχεί στην καρδιά της πόλης.
Just play

Ο άνδρας του Just Cavalli αποπνέει σιγουριά και έχει πλήρη επίγνωση της γοητείας του. Ζει το παιχνίδι της ζωής στο έπακρο, χωρίς περιορισμούς και αναστολές. Του αρέσει να γοητεύει και να γοητεύεται και απολαμβάνει την έντονη συγκίνηση του κυνηγιού. Ακόμα και σε ένα αστικό και σοφιστικέ περιβάλλον, βρίσκεται σε επαφή με τη ζωώδη πλευρά του εαυτού του.
Just more

Το Just Cavalli δεν είναι απλώς ένα άρωμα. Είναι στάση ζωής, τρόπος ύπαρξης. Το χαρακτηριστικό του είναι η δαγκωνιά Just Cavalli, ένα ισχυρό σύμβολο ιδιοκτησίας. Το Just Cavalli είναι μια ιεροτελεστία μετάβασης, η μύηση σε μια νέα αστική φυλή. Είναι ένα σημάδι του πεπρωμένου. Επανενώνει εκείνους που ήταν γραφτό να είναι μαζί για μια αιωνιότητα. Να είναι μοναδικοί.

Just scent

Το Just Cavalli for Him δημιουργήθηκε από τους κορυφαίους αρωματοποιούς Domitille Bertier και Clément Gabarry της Εταιρείας IFF. Είναι μια δροσερή σύνθεση από δέρμα και ξύλο.

Δίχως συμβιβασμούς, ανοίγει με μια καυτή νότα άγριου πιμέντου, ένα ισχυρό σύμβολο αρρενωπότητας και γοητείας. Αυτό το εντυπωσιακό αρχικό άρωμα ακολουθείται από μια εκλεπτυσμένη και αισθησιακή νότα ξύλου βέτιβερ στην καρδιά του αρώματος, που δίνει στο άρωμα ένα γήινο και ελαφρά καπνιστό χαρακτήρα. Η νότα βάσης του στιλπνού δέρματος προσθέτει έναν πλούσιο συνδυασμό βάθους και αισθησιασμού. Φρέσκο, γεμάτο ζωή και αισθησιακό, το άρωμα αυτό είναι μια ωδή στα νιάτα και τη γοητεία.

Just style

Πιστό στο πνεύμα του αρώματος, το μπουκάλι ενσαρκώνει άψογα τον τολμηρό ανδρισμό του. Το βαρύ γαλάζιο γυαλί με το περίβλημα από ορείχαλκο του προσδίδουν μια αίσθηση αυτοκυριαρχίας και σιγουριάς. Το βάρος και η πυκνότητά του αντανακλούν την ποιότητα των υλικών. Ένα γαλάζιο κολάρο από δέρμα πύθωνα τυλίγεται γύρω από το πώμα του μπουκαλιού, θυμίζοντας το ζωώδες ένστικτο που μπορεί να απελευθερώσει. Πάνω από το καπάκι, η δαγκωνιά-σύμβολο του Just Cavalli.

Η εξωτερική χάρτινη συσκευασία ταιριάζει τέλεια με το συναρπαστικό μπουκάλι. Η φολιδωτή υφή της συμβολίζουν τον αισθησιασμό και τον πειρασμό. Απαλό στο άγγιγμα, μοιάζει με ζωντανό δέρμα. Καθρεπτίζοντας το μπουκάλι, το επάνω μέρος της εξωτερικής συσκευασίας τονίζεται από τα χρώματα του ορείχαλκου. Το όνομα του αρώματος αναγράφεται με γαλάζια γράμματα και γράμματα στα χρώματα του πύθωνα. Η συσκευασία εξυμνεί την τόλμη και την αγριότητα του μοναδικού αυτού αρώματος.

Just talent

Ο νεαρός βραζιλιάνος Marlon Texeira, ανερχόμενο μοντέλο, είναι το πρόσωπο του νέου Just Cavalli for Him. Ο φυσικός του αισθησιασμός, η casual κομψότητα και η αίσθηση του στυλ που αποπνέει τον καθιστούν τέλειο για αυτό το ασυμβίβαστο άρωμα. Τη φωτογραφία της διαφήμισης έχει αναλάβει ο Mario Sorrenti. Ο Mario, γνωστός φωτογράφος μόδας, φημίζεται για την εκλεπτυσμένη εγγενή αισθαντικότητα της δουλειάς του.

Το τηλεοπτικό σποτ σκηνοθετήθηκε από τον Jonas Akerlund, έναν ταλαντούχο Σουηδό σκηνοθέτη. Έχει σκηνοθετήσει εκπληκτικά βιντεοκλίπ για καλλιτέχνες διεθνούς κύρους όπως η Madonna, η Lady Gaga, οι U2 και οι The Rolling Stones. Το παθιασμένο κυνήγι που οραματίστηκε μεταξύ δύο εραστών οι οποίοι φέρουν το σημάδι της δαγκωνιάς του Cavalli είναι καυτό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο. Το φιλμάκι τιμά με ζωντάνια και λεπτότητα τις αξίες του Just Cavalli.

Tags cavalli, Just Cavalli, αρωμα, ανδρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6354 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2731 s // Total time: 3.9085 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X