Νέα str8 εποχή


Νέα str8 εποχή

Το STR8, το πιο αγαπημένο ανδρικό άρωμα, εξελίσσεται και παρουσιάζει τη νέα του εποχή μαζί με δυναμικές εκπλήξεις. Η κορυφαία καθημερινή σειρά ανδρικής προσωπικής περιποίησης επιστρέφει με ανανεωμένη εικόνα στις συσκευασίες αρωμάτων Eau De Toilette και After Shave Lotion.

Γνωρίστε τη νέα εικόνα του STR8. Το brand εξελίσσεται και ακολουθεί την αισθητική και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Διατηρώντας το γνώριμο μεταλλικό κουτί, το STR8 του σήμερα έχει επηρεαστεί τόσο από τις νέες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας που επιτάσσουν πιο λιτές γραμμές στο design, όσο και από τις νέες τεχνολογίες που έχουν κατακλείσει τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι αυτής!

Παράλληλα με την εξέλιξη της συσκευασίας, η γκάμα των προϊόντων του εμπλουτίζεται με νέα αρώματα. Το κάθε άρωμα αντιπροσωπεύει και μια διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής. Εξερεύνησε τη σειρά STR8 και ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ και χαρακτήρα, διάλεξε ανάμεσα σε 6 αρώματα που θα σε ακολουθήσουν σε κάθε νέα πρόκληση…
Original: Για τον άντρα που έχει πάντα τον έλεγχο, είναι αυθεντικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Oxygen: Για τον άντρα που πιστεύει ότι το άρωμά του είναι τόσο αναγκαίο όσο το οξυγόνο που αναπνέει. Adventure: Για τον άντρα που δεν χρειάζεται να ψάξει για την περιπέτεια, αφού το STR8 προσφέρει την εμπειρία. Unlimited: Για τον άντρα που γνωρίζει τις απεριόριστες δυνατότητες του και ζει με πάθος. Freedom: Για τον άντρα που νιώθει και ζει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και όρια. Discovery: Για τον άντρα που ιντριγκάρεται από το άγνωστο & υποκινείται από το μυστηριώδες.

Tags str8, ανδρας, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8797 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3027 s // Total time: 3.1824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X