Ελένη Φουρέιρα: Ζευγάρι ξανά με τον Γιώργο Σαμαρά;


Ελένη Φουρέιρα: Ζευγάρι ξανά με τον Γιώργο Σαμαρά;

Έναν \"νέο\" έρωτα φαίνεται πως βρήκε η Ελένη Φουρέιρα, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Δημήτρη Πελέκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η  γνωστή τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το πρώην ζευγάρι ήρθε κοντά μετά από αρκετά χρόνια, όταν εκείνος την επισκέφτηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο. Λίγες μέρες αργότερα, μάλιστα, όταν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήγε ξανά στο κέντρο που τραγουδούσε η Ελένη και συναντήθηκαν ακόμη μία φορά.

Οι φήμες που τους θέλουν να έχουν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μάλιστα, εντάθηκαν όταν η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι το Μιλάνο και μάλιστα ανέβασε και στιγμιότυπα από τα ταξίδι της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, ενώ την ίδια περίοδο η ομάδα που αγωνίζεται ο Γιώργος Σαμαράς βρισκόταν στην ίδια πόλη για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Tags Ελένη Φουρέιρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8992 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2357 s // Total time: 2.1349 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X