Πάνος Κιάμος: «Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είμαι καλό παιδί»


Πάνος Κιάμος: «Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είμαι καλό παιδί»

Ο Πάνος Κιάμος τα τελευταία χρόνια δε σταματά να βγάζει τραγούδια που γίνονται αμέσως επιτυχίες και ο κόσμος του δείχνει μεγάλη αγάπη.

 Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για το πώς ο ίδιος βιώνει αυτή την επιτυχία, τι τον κάνει να νιώθει ισορροπημένος και αν έχει ποτέ ζήσει την απόρριψη σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Ξέρω ότι η επιτυχία είναι κάτι που έρχεται και φεύγει. Τυχαίνει και έχουμε ένα χάρισμα. Αυτό είναι καλό να το δουλεύουμε. Έτσι μεγαλώνουμε τον κύκλο της επιτυχίας μας. Όμως αυτός ο κύκλος θα κλείσει κάποια στιγμή και πρέπει να έχουμε το θάρρος να το δούμε και να αποσυρθούμε για να έρθει ο επόμενος. Εμείς οι καλλιτέχνες όταν ο κόσμος μα δείχνει αγάπη, τη δεχόμαστε διάπλατα, ενώ όταν μας δείχνει δυσαρέσκεια, κλείνουμε τα αυτιά μας. Κάθε μέρα λέω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι τίποτα και είμαι πάντα έτοιμος για τη στιγμή που θα πω “αντίο”», λέει ο Πάνος Κιάμος στο "ΟΚ!"

Έχει νιώσει όμως ποτέ την απόρριψη και πώς λειτούργησε τότε; «Φυσικά. Έχω γνωρίσει την απόρριψη, έχω τραγουδήσει σε μαγαζιά με πέντε παρέες, δεν ήταν όλα εύκολα. Παλιά δεν έπαιζαν τα τραγούδια μου στα ραδιόφωνα και νόμιζα ότι είχαν κάτι μαζί μου. Η αποτυχία σε κάνει καλύτερο και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Πώς να τραγουδήσεις “λυπάμαι που σε έχασα”, αν δεν έχεις μάθει να χάνεις;», απαντά.

Ο Πάνος Κιάμος ρωτήθηκε και για το αν ένιωσε ότι κάποιος άλλος επεδίωξε την αποτυχία του: «Δε δίνω σημασία, με νοιάζει να κοιμάμαι εγώ ήσυχος τα βράδια. Μπορεί άθελά μου να έχω αδικήσει κάποιον. Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είμαι καλό παιδί. Η δουλειά είναι σκληρή. Μοιάζεις σκληρός, αλλά προσωπικά, δεν κάνω κάτι εσκεμμένα», δήλωσε ο τραγουδιστής, ενώ συμπλήρωσε: «Δε μου άρεσε ποτέ η δυστυχία του άλλου. Δυστυχώς, οι Έλληνες το έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό, ευχόμαστε τη δυστυχία του άλλου. Εμένα δε με αντιπροσωπεύει. Δε χαίρομαι με τη δυστυχία, ούτε την αποτυχία των διπλανών μου. Το να ελπίζουμε ότι θα καεί το σπίτι του γείτονα και όχι το δικό μας είναι μια ψευδαίσθηση».

Tags πάνος κιάμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1828 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2757 s // Total time: 2.4584 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X