18 ταβέρνες στη Λεμεσό σε περιμένουν!


18 ταβέρνες στη Λεμεσό σε περιμένουν!

Πού να φας νόστιμο φαγητό σε γραφικό και παραδοσιακό ντεκόρ!

Άγιος Επίκτητος
Το Πολιτιστικό Κέντρο του Αρμενοχωρίου, που βρίσκεται στην άκρη του χωριού, στεγάζει την ταβέρνα 'Άγιος Επίκτητος', από την αυλή της οποίας μπορείς να απολαύσεις πανοραμική θέα. Σημείωσε ότι το menu προσφέρεται για όλα τα γούστα, χορτοφάγους και κρεατοφάγους. Δοκίμασε κρασάτη λούντζα ζουμερή, χοιρινό σουβλάκι, σεφταλιές κ.ά., και θα ευχαριστηθείς!
(99346529) Πολιτιστικό Κέντρο Αρμενοχωρίου, επ. Λεμεσού, Δ-Κ 12.00-24.00.

Γιαγκίνι
'Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνι, στον ντουνιά δεν έχει γίνει'... το 'Γιαγκίνι' είναι αγαπημένο στέκι για σπιτικό φαγητό και όχι άδικα, μια και είναι υποψήφιο εστιατόριο στα Time Out Eating Awards 2013. Το μενού που θα βρεις στο μαυροπίνακα, αλλάζει κάθε μέρα, προσφέροντας λιχουδιές που μαγειρεύει η κυρία Ιουλία μαμαδίστικα μεν, αλλά με ένα πιο gourmet twist.
(99960710) Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 6.

Captain's Cabin
Στο γνωστό αυτό στέκι στο Lady's Mile μπορείς να απολαύσεις πρωινό, αλλά και μεσημεριανό. Στο υπέροχο περιβάλλον του μπορείς να δοκιμάσεις snacks, όπως burgers και σάντουιτς, πιάτα διεθνούς κουζίνας με προσανατολισμό το φρέσκο ψάρι, τα θαλασσινά και την υπέροχη ποικιλία από ψαρομεζέδες. Ακόμα, εδώ μπορείς να φας παραδοσιακά φαγητά και κυπριακά μαγειρευτά. Εδώ όμως μπορείς να απολαύσεις και το κοκτέιλ σου. Επίσης διαθέτει χώρους για beach soccer και volley, water park αλλά και water sports όπως Jet Ski, Donut Double U, Water Ski, Canoe and Canoe Double, Pedal Boat, Windsurfing ενώ δάσκαλος μπορεί να σε μυήσει στον κόσμο των water sports, παραδίδοντας μαθήματα. Ακόμα, μπορείς να απολαύσεις ένα μίνι ταξιδάκι με σκάφος στην παραλία του Lady's Mile και να δεις τις ομορφιές της περιοχής.
(96304050) Lady's Mile, Δ-Κ 08.00-02.00.

Ιστορικόν (Το)
Εδώ θα δοκιμάσεις κυπριακή κουζίνα σε μεζεδάκια, ενώ θα λατρέψεις το ντεκόρ του, μια και η πέτρα και τα ξύλινα τραπέζια με τις παλιές φωτογραφίες στον τοίχο σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική.
(25377700) Κιτίου Κυπριανού & Αγίου Νεοφύτου (λειτουργεί μόνο βράδυ).
Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus.

Tags ταβέρνες, εστιατόρια, φαγητο, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.2306 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3713 s // Total time: 4.6019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X