Γνωρίστε την καλή ζωή με Holland and Barrett


Γνωρίστε την καλή ζωή με Holland and Barrett

Η μεγάλη ποικιλία και η εξειδίκευση σε προϊόντα για τη καλή ζωή είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους Κύπριους καταναλωτές της η αλυσίδα καταστημάτων Holland and Barrett.

Με 80 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, η αλυσίδα καταστημάτων Holland & Barrett προσφέρει προϊόντα υγιεινής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα φυσικών θεραπειών σε υψηλή ποιότητα και στην καλύτερη πάντα τιμή.

Παράλληλα, το άρτια εκπαιδευμένο αλλά και εξειδικεύμένο σε θέματα υγείας προσωπικό, μέσα από το εντατικό και συνεχές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει συμβουλές και να βοηθήσει στην επιλογή των σωστών  προίόντων, ανάλογα με τους προσωπικους στόχους του κάθε πελάτη.

Τα καταστήματα Holland and Barrett σε όλη την Κύπρο προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: συμπληρώματα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, την καθημερινή υγεία και την ρύθμιση σωματικού βάρους. Ακόμα διαθέσιμα κάποιος θα βρει συμπληρώματα τα οποία βοηθούν θετικά σε προβλήματα του καρδιαγγειακού συστήματος, στην υγεία των αρθρώσεων, των μυών και των οστών, βιταμίνες που βοηθούν στη μνήμη και τη συγκέντρωση, αθλητικά συμπληρώματα και ειδικά σκευάσματα για την υγεία της κάθε γυναίκας αλλά και ποικιλία σε υγιεινά τρόφιμα.

Τη μεγάλη ποικιλία των προιόντων παρουσίασε το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων Holland and Barrett, σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 2 Οκτωβρίου. Εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα αλλά και να τα δοκιμάσουν παίρνοντας έτσι μια γεύση από την καλή ζωή που μπορούν να προσφέρουν τα Holland and Barrett. 

Όλα τα συμπληρώματα διατροφής που φιλοξενούνται στα Η&Β έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Tags Holland and Barrett, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0445 s (234 Queries.) // Parse time: 2.2269 s // Total time: 5.2714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X