Madame Figaro: Στο backstage της φωτογράφησης!


Madame Figaro: Στο backstage της φωτογράφησης!

Είκοσι τρεις ευαισθητοποιημένες γυναίκες έλαβαν μέρος στην ειδική φωτογράφηση του περιοδικού στον αγώνα του κατά τον καρκίνο του μαστού, με στόχο να περάσουν τα μηνύματα τους στις αναγνώστριες της Madame Figaro, ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές!

Tο πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, δίνει και φέτος για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. με σύμμαχο την ευαισθητοποιημένη αναγνώστρια, και γενικότερο μήνυμα ότι είμαστε όλες μαζί!

H Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, δίνει και φέτος για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, με σύμμαχο την ευαισθητοποιημένη αναγνώστρια, και γενικότερο μήνυμα ότι είμαστε όλες μαζί!

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες γιατί όλες μπορούμε να το παλέψουμε, να το αντιμετωπίσουμε, να νικήσουμε!Η όλη προσπάθεια της Madame Figaro για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Estee Lauder και του ανανεωμένου ορού Advanced Night Repair.

Η ειδική αυτή φωτογράφηση δημοσιεύεται στη Madame Figaro Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Ανάμεσα στις ευαισθητοποιημένες γυναίκες που συμμετείχαν στην εκστρατεία είναι η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδου, η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του εξωφύλλου μαζί με την σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου που σχεδίασε και το φετινό t-shirt της εκστρατείας, οι δημοσιογράφοι: Πετρούλα Αργυρού και Κατερίνα Χριστοφίδου, η fashion designer Ramona Philip, οι ηθοποιοί: Κίκα Γεωργίου και Ελιάνα Παπαδοπούλου, η Βουλευτής και Πρόεδρος της Europa Donna Στέλλα Κυριακίδου και πολλές άλλες.

Όλες οι πιο πάνω, συμβάλουν στον αγώνα ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης-πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού της Madame Figaro που σχεδίασε ειδικά για την εκστρατεία, η fashion designer Έφη Παπαϊωάννου η οποία δήλωσε:

«Για να σχεδιάσω το T-shirt της Madame Figaro, άντλησα έμπνευση από τη δύναμη των γυναικών που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού και που τον αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και δύναμη».

Το συλλεκτικό t-shirt πωλείται μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου, της Madame Figaro. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του t-shirt θα δοθούν στην Europa Donna Κύπρου.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις αναγνώστριες της, το πιο θηλυκό σημειωματάριο με χρήσιμες πληροφορίες για το θέμα του καρκίνου του μαστού.

Το Ilovestyele.com τρύπωσε στα παρασκήνια της φωτογράφησης και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατούσε

Tags Madame Figaro, καρκίνος του μαστού, περιοδικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7043 s (234 Queries.) // Parse time: 0.7839 s // Total time: 4.4882 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X