Σαράντα μέρες από το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη


Σαράντα μέρες από το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

Σαράντα μέρες έχουν περάσει  χωρίς τον Μιχάλη Ασλάνη και η εικόνα της αδελφής του που με δυσκολία μπορεί να περπατήσει  στο μνημόσυνο που έγινε στη Χαλκίδα,  δείχνει πως ήταν οι πιο δύσκολες μέρες στη ζωή των δικών του ανθρώπων...

Η  κόρη της μεγαλύτερης αδελφής του σχεδιαστή μέσα στον πόνο της και με δάκρυα στα μάτια ανοίγει την καρδιά της,  δείχνοντας πως ο χρόνος για εκείνους σταμάτησε τη μέρα που έμαθαν για το χαμό του.

«Χάθηκε η αγάπη μας. Ο άνθρωπός μας. Ήταν το όνειρό μας. Μας ομόρφαινε τη ζωή μας ο Μιχάλης. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Έχουμε καταρρεύσει όλοι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Παίρναμε ζωή μέσα από το Μιχάλη. Η έννοια μας ήταν να τον δούμε να γελάει, να τον δούμε χαρούμενο.»

Όσο περνούν οι μέρες η απουσία είναι όλο και πιο έντονη για την οικογένεια του Μιχάλη Ασλάνη. Οι αδερφές του είναι συντετριμμένες μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν όλα όσα έχουν συμβεί.

«Ξέραμε ότι ο Μιχάλης μας περνούσε δύσκολα. Ήταν ίσως ο κόσμος πολύ σκληρός για τον Μιχάλη. Καταλαβαίναμε κάποια πράγματα αλλά ο Μιχάλης πάντα ήθελε να μας παρουσιάζει τα όμορφα της ζωής του…» συμπληρώνει η κόρη της μεγαλύτερης αδερφής του Μιχάλη Ασλάνη.

Tags Μιχάλης Ασλάνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7296 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2707 s // Total time: 3.0004 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X