"Ένας καφές σε περιμένει’ τώρα και στο Κυβερνείο στη Λάρνακα


"Ένας καφές σε περιμένει’ τώρα και στο Κυβερνείο στη Λάρνακα

Ένας καφές κερασμένος …από έναν άγνωστο φίλο σε έναν άγνωστο φίλο.

Το δίκτυο της πρωτοβουλίας «Ένας καφές σε περιμένει» διευρύνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Από την Κρήτη μέχρι τα Γιάννενα και από τη Ορεστιάδα μέχρι το Καφενείο Κυβερνείο στη Λάρνακα! ‘Ενας απλός καφές γίνεται τρόπος και αφορμή. Τρόπος, απλός και διακριτικός, να δείξουμε την αγάπη και αλληλεγγύη μας. Αφορμή να ‘ρθούμε ακόμα πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, σε επίπεδο γειτονιάς, αλλά και ως κοινωνία συνολικά.

Το Κυβερνείο συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘’ένας καφές σε περιμένει’’ και μαζί με την δική σας στήριξη προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και …. μυρωδάτης απόλαυσης σε άπορους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Τι είναι ο καφές που περιμένει;
Ο πελάτης παραγγέλνει τον καφέ της προτίμησης του, αλλά μπορεί , αν το επιθυμεί, να πληρώσει για άλλον έναν. Ο καταστηματάρχης βάζει τα λεφτά από τον καφέ που πληρώθηκε , χωρίς να έχει σερβιριστεί, στο ειδικό κουτί ‘’Καφές που περιμένει’’ και σημειώνει σε έναν πίνακα τον καφέ που προπληρώθηκε.

Ο καφές αυτός προορίζεται για έναν συνάνθρωπο μας που η ζωή τον πήγε σε δύσκολα μονοπάτια με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι άνεργος, άπορος ή άστεγος και να μην έχει τη δυνατότητα ούτε γι’ αυτή τη μικρή καθημερινή απόλαυση. Μπορεί ανά πάσα στιγμή , να μπει στο Κυβερνείο και να ρωτήσει αν υπάρχει διαθέσιμος ‘’καφές που περιμένει’’.

Ο καταστηματάρχης σερβίρει τον καφέ που αντιστοιχεί στο ποσό που έχει ήδη προπληρωθεί. Τόσο απλά.

Τα καταστήματα του δικτύου των καφέδων που περιμένουν δίνουν τον δεύτερο καφέ (τον κερασμένο και όχι τον πρώτο που απολαμβάνει ο ίδιος ο πελάτης ) με έκπτωση της τάξης του 35%.

Το εγχείρημα στηρίζεται στην αγάπη, αλληλεγγύη, ειλικρίνεια και καλή πίστη όλων.  Ο πίνακας με τα καφεδάκια σε αναμονή έχει τοποθετηθεί  σε εμφανή σημείο στο χώρο της επιχείρησης για τον πελάτη, ο οποίος θέλει να γνωρίζει ο προπληρωμένος καφές του πράγματι θα κεραστεί, αλλά και για τους ωφελούμενους να ξέρουν ότι περιμένουν καφεδάκια και μπορούν να απολαύσουν.

Tags λαρνακα, καφες, κυβερνειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7713 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3022 s // Total time: 3.0735 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X