Ο οίκος YSL παρουσιάζει το νέο του look!


Ο οίκος YSL παρουσιάζει το νέο του look!

Η νέα πρόταση του οίκου YSL ονομάζεται Electric Chic και δημιουργήθηκε για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-14.

H μέρα στην πόλη φτάνει στο τέλος της. Οι γκρίζοι ουρανοί γίνονται σκούρο μπλε. Οι φωτεινές επιγραφές και οι λάμπες του δρόμου αναβοσβήνουν με πράσινο και μπλε χρώμα, ηλεκτρίζοντας τα τσιμεντένια κτίρια και οι γυάλινες βιτρίνες και οι δρόμοι λαμπυρίζουν από την βροχή. Είτε αυτή είναι σε μια αριστοκρατική γειτονιά είτε σε μια μοντέρνα συνοικία με γκαλερί στο Παρίσι, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη ή τη Σαγκάη, στην καρδιά μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, η γυναίκα του YSL ηλεκτρίζεται.  Αναμφισβήτητα αστική, ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, παίζει με τους κοσμοπολίτικες κώδικες και αντιθέσεις, αντλώντας την έμπνευσή της από την υψηλή τάση ενέργειας της πόλης. Μια ξελογιάστρα με ένα αριστοκρατικό smoky  βλέμμα, μια γυναίκα πειρασμός με ένα κομψό καλλιτεχνικό ύφος.

PALETTE CITY DRIVE
PURE CHROMATICS COLLECTOR

2 CHICK GRAFFITI ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΤΕΣ
Pure Chromatics City Drive Arty:
neon πράσινο, επιχρωμιωμένο ατσάλι, με αποχρωση το μαύρο της ασφάλτου και το μπλε electic, ένα κουαρτέτο των απόλυτων YSL χρωμάτων για την παλέτα City Drive Arty εμπνευσμένο από τα παλμικά φώτα της πόλης και τα καλλιτεχνικά κινήματα του underground. Για καθηλωτικά, τρομερά υψηλής ραπτικής, έντονα σαγηνευτική μάτια.

Pure Chromatics City Drive Classy: από τον 127ο όροφο του πύργου στο Ντουμπάι στην οροφή ενός ουρανοξύστη στο Μανχάταν, με αποχρωσης της σαμπάνια, του μάρμαρου, του τσιμέντου και από το ατσάλι δίνουν τον τόνο για την παλέτα City Drive Classy.  Μια αρμονία  φυσικών αλλά πάντα μοντέρνων αποχρώσεων που απελευθερώνουν την αστική κομψότητα, μέρα ή νύχτα.

ROUGE PUR COUTURE
MUST-HAVE LIPSTICKS
4 NEW, UTTERLY COUTURE SHADES

Η Lloyd Simmonds προσθέτει 4 νέες αποχρώσεις στη συλλογή κραγιόν Rouge Pur Couture, για να ταιριάξει με το βάψιμο του ματιού. Απαραίτητες, εύκολες και μοδάτες αποχρώσεις για κάθε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.
 

Tags Ομορφια, Μακιγιαζ, make up, YSL, Fall Look 2013, Beauty Line


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3339 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3086 s // Total time: 2.6425 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X