Δύο νέα Caffè Nero έρχονται σύντομα σε Λευκωσία και Πάφο


Δύο νέα Caffè Nero έρχονται σύντομα σε Λευκωσία και Πάφο

Συστήθηκαν στο κυπριακό κοινό με το άνοιγμα του 1ου καταστήματος Caffè Nero, αυτό το καλοκαίρι στην παραλία του Μακένζη στη Λάρνακα και πολύ γρήγορα έγιναν ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς.

Η επιτυχημένη πορεία του café, συνεχίζεται με το άνοιγμα 2 νέων καταστημάτων, ένα στη Λευκωσία και ένα στην Πάφο. Το κατάστημα της Λευκωσίας θα ανοίξει σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της παλιάς πόλης, στην οδό Ονασαγόρου, ενώ το κατάστημα της Πάφου, θα λειτουργήσει στο ολοκαίνουργιο Kings Avenue Mall.

Το νέο κατάστημα Caffè Nero στη Λευκωσία, θα στεγαστεί σε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτίρια της περιοχής, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του, που αναγνωρίζεται και εκτιμάται από όλους τους ευχαριστημένους πελάτες του ανά τον κόσμο. Μια φιλοσοφία τόσο απλή, μα τόσο ουσιαστική. Καλός καφές, φιλόξενη ατμόσφαιρα, καλό φαγητό και προσωπική εξυπηρέτηση. Ξύλινο χειροποίητο μπαρ, αναπαυτικοί δερμάτινοι καναπέδες, προσεγμένη διακόσμηση και η ζεστή μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ, θα συνθέσουν το περιβάλλον ενός αυθεντικού ιταλικού καφέ και υπόσχονται να μας φέρουν πιο κοντά στο Μιλάνο και στη Φλωρεντία… και μακριά από όλα τα fast food στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις περισσότερες αλυσίδες καφέ.
Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και το κατάστημα στην Πάφο, με την έναρξη της λειτουργίας του Kings Avenue Mall το Νοέμβριο, ενός από τα μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια της περιοχής. Το κατάστημα θα βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιούχα θέση στον 1ο όροφο του Mall και θα προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται η πόλη της Πάφου: αυθεντικό ιταλικό καφέ, ολόφρεσκα απολαυστικά σνακ βάσει ιταλικών συνταγών, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, ένα σημείο αναφοράς για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο καφές του Caffè Nero είναι φτιαγμένος με τον ιταλικό τρόπο. Η πλούσια και ισχυρή γεύση του, είναι αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού από διαφορετικούς φρέσκους κόκκους καφέ, ο οποίος δημιουργείται αποκλειστικά και μόνο στα Caffè Nero και έχοντας σαν βάση του 2 δόσεις φρεσκοκομμένου espresso, η δυνατή και τολμηρή γεύση του παραμένει αναλλοίωτη σε κάθε είδος καφέ.

Τα Caffè Nero έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως μέσα από σημαντικές διακρίσεις και βραβεία για την ποιότητα του καφέ, όπως : “The best espresso this side of Milan”, από το περιοδικό Tatler του Ηνωμένου Βασιλείου, “Hot, strong and delicious Coffee” από Harden’s Guide to Best London Restaurants, “Hero Brand” award από Peach Network και πολλά άλλα. Η σημαντικότερη διάκριση όμως, έρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές, οι οποίοι ψηφίζουν τα Caffè Nero ως τη Νο 1 επιλογή τους για 8 συνεχόμενα χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση Allegra, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Πρόσφατα, απέκτησαν ακόμα μια σημαντική διάκριση από το περιοδικό γευσιγνωσίας Which?, όπου σε ανεξάρτητη έρευνα που διεξήχθη από το περιοδικό, ανάμεσα σε διεθνείς αλυσίδες καφέ, τα Caffè Nero αναδείχτηκαν, ως την αλυσίδα που προσφέρει την καλύτερη γεύση καφέ.

Η λειτουργία του νέου καταστήματος Caffè Nero στη Λευκωσία, έχει προγραμματιστεί για το τέλος Οκτωβρίου, ενώ το κατάστημα της Πάφου, για το Νοέμβριο.

Tags Caffè Nero, καφες, Λευκωσια, λαρνακα, παφος, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4184 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4517 s // Total time: 2.8702 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X