6 μυστικά για να ξετρελάνεις έναν άντρα!


6 μυστικά για να ξετρελάνεις έναν άντρα!

Αν θες πραγματικά να κρατήσεις έναν άντρα και να πέφτει στα πόδια σου τότε πρέπει να ακολουθήσεις τα 7 μυστικά που ακολουθούν. Ξετρέλανε τον ερωτικά και θα τον έχεις πάντα δικό σου! Πρόκειται για επτά παιχνίδια με το μυαλό του, επτά μυστικά του έρωτα που θα απογειώσουν αυτό που έχετε. Δοκίμασε τα και θα δεις ότι αξίζει τον κόπο!  

1.Δώσε του ηδονή, αλλά όχι ολοκλήρωση!
Ανέλαβε εσύ τα ηνία της υπόθεσης και πάρε δικές σου πρωτοβουλίες. Δώσε του πάρα πολλά φιλιά, καυτά και συγκεκριμένα φιλιά, και μετά απομακρύνσου! Πολλές φορές, μέχρι να τρελαθεί!

2.Προκάλεσέ τον, και μετά μην τον αφήσεις να σε γδύσει!
Καθόλου όμως, αντίσταση! Αλλά να είναι απόλυτα φανερό, ότι είναι παιχνίδι! Πες του «όχι», πες του  «είπα όχι», κατέβασε το μπλουζάκι που σου ανέβασε, και κοίτα τον! Δώσε του να καταλάβει την άρνηση, όχι για πολύ, ίσα ίσα για να τον τρελάνεις.

3.Πες του ότι θέλεις λίγο χρόνο να ετοιμαστείς, για να βγείτε.
Το κόλπο είναι πως θα μπεις στο δωμάτιο να ετοιμαστείς και μετά θα βγεις γυμνή. Θα του πεις πως είσαι έτοιμη και εκείνος εννοείται πως θα λάβει το μήνυμα. Η έκπληξη γι’ αυτόν θα είναι μεγάλη.

4 .Μίλησέ του στον πληθυντικό!
Η πολλή οικειότητα, είναι βέβαια ωραίο και ερωτικό πράγμα. Αλλά και το παιχνίδι των δύο αγνώστων, είναι πολύ ξεσηκωτικό! Έχει και μια δόση συνωμοτικής υποταγής, είναι απλά το τέλειο μαγικό για να του ξεσηκώσεις το μυαλό του!

5.Άστον να κοιμηθεί.
Στη συνέχεια ανέβα πάνω του. Άρχισε το ερωτικό παιχνίδι μαζί του ενώ κοιμάται και να είσαι σίγουρη πως θα ξυπνήσει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και θα σου χαρίσει μια βραδιά γεμάτη πάθος.

6.Βρες ένα όνομα αντρικό.
Ένα που θα σου αρέσει. Αλλά να αρέσει και στον ίδιον, να τον εκφράζει, να του βγάζει έναν άλλο εαυτό, δυνατό. Και πες του ότι θα το χρησιμοποιείς, μόνο για αυτόν, και μόνο όταν θα κάνετε έρωτα. Μετά, αποκάλεσέ τον με αυτό, όταν είστε με κόσμο! Δεν μπορείς καν να φανταστείς τι θα πάθει, και τι θα σου κάνει για να σε ευχαριστήσει, όταν θα μείνετε μόνοι σας!!!Αν θες πραγματικά να κρατήσεις έναν άντρα και να πέφτει στα πόδια σου τότε πρέπει να ακολουθήσεις τα 7 μυστικά που ακολουθούν. Ξετρέλανε τον ερωτικά και θα τον έχεις πάντα δικό σου! Πρόκειται για επτά παιχνίδια με το μυαλό του, επτά μυστικά του έρωτα που θα απογειώσουν αυτό που έχετε. Δοκίμασε τα και θα δεις ότι αξίζει τον κόπο!

Tags σεξ, ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, αντρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3523 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2983 s // Total time: 3.6505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X