Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Το διαζύγιό μου έσωσε τη σχέση μου»


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Το διαζύγιό μου έσωσε τη σχέση μου»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Νίκος Κουρής βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Δευτέρας και μίλησαν για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, για τη ζωή τους ως γονείς, αλλά και τη δημοσιότητα.

Πώς είναι να μεγαλώνει ένα παιδί σε μονογονεϊκή οικογένεια; Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε: «Δεν είμαι single dad, υπό την έννοια ότι έχω τη σύντροφό μου και είμαστε στο πλαίσιο μιας οικογένειας πολύ λειτουργικής, που περιέχει και άλλα παιδιά και άλλους ανθρώπους. Το μοντέλο με το οποίο ζω εγώ, ας το πούμε "Σουηδικό", είναι ένα μοντέλο που μου έχει δώσει μια ευτυχισμένη και σταθερή βάση σε όλα τα πεδία και μου δίνει τον "χώρο" να χάνομαι με τους φίλους μου, τους καλλιτέχνες στις θεατρικές παραστάσεις. Το διαζύγιό μου έσωσε τη σχέση μου», ενώ σχετικά με τη δημοσιότητα της προσωπικής του ζωής σχολίασε: «Ό,τι ζητήσεις από τους άλλους θα το πάρεις. Άμα για χρόνια "ζητήσεις" την απουσία των Μέσων από τη ζωή σου, μετά δεν θα ασχολείται κανείς μαζί σου. Είναι θέμα χειρισμού».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κουρής σχολίασε σχετικά με το πόσο εισβάλουν τα media στην προσωπική του ζωή: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να συγχέονται αυτά τα δύο. Κάνεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Είναι καταστροφικό να αφήσεις να μπει όλο αυτό στη ζωή των παιδιών σου, γιατί στη ζωή σου κάνεις ό,τι θέλεις. Πρέπει να παλεύεις για την κανονικότητα», ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωσε: «Αν κάποιος κάνει ένα παιδί πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το σημαντικότερο είναι να είσαι γονέας. Η προσωπική σχέση με τη σχέση του γονέα-παιδιού είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό πρέπει να διαχωριστεί».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο «Πρωινό Mou»:

Tags κωνσταντίνος μαρκουλάκης, νίκος κουρής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6265 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2623 s // Total time: 2.8888 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X