Τα αρώματα James Bond 007 παρουσιάζουν το Quantum


Τα αρώματα James Bond 007 παρουσιάζουν το Quantum

Για τον άνδρα σας μόνο

Το άρωμα Quantum, η τρίτη εκδοχή της επικίνδυνα κομψής σειράς αρωμάτων James Bond 007, περιλαμβάνει ένα πραγματικά αρρενωπό και αναζωογονητικό φάσμα συστατικών, συνδυασμένα με σκοπό να αναδείξουν την άνεση και ψυχραιμία που επιδεικνύει ο ίδιος ο Μποντ υπό συνθήκες πίεσης.

Εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια, ο πράκτορας 007 συνεπαίρνει το κοινό του με τη σαγηνευτική του αυτοπεποίθηση, την άψογη αυτοκυριαρχία του και τη δυνατότητά του να διατηρεί την ψυχραιμία του υπό συνθήκες πίεσης, ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεται. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι αισθήσεις του πράκτορα 007 ξυπνούν καθώς αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει κάθε πρόκληση, αυτό το ιδιαίτερα αρρενωπό άρωμα αναζωογονεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, κάνοντας κάθε άνδρα να μπορεί να σκέφτεται γρήγορα και να διατηρεί την ψυχραιμία του για να επιτύχει κάθε αποστολή, με αυτοπεποίθηση ίδια με του Τζέιμς Μποντ.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Το άρωμα Quantum είναι ένα αναμφισβήτητα αρρενωπό άρωμα, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο ξεχωριστά και διεγερτικά συστατικά: πρόκειται για έναν ακαταμάχητο συνδυασμό της πείρας και αυτοπεποίθησης του Μποντ με τον αυτοέλεγχό του, σε στιγμές μεγάλων προκλήσεων.

Ο χαρακτήρας του αρώματος διαθέτει δύο διαφορετικές πτυχές, οι οποίες επιτρέπουν σε κάθε άνδρα να αποκτήσει την ουσία της γοητείας του Μποντ:

Η Νότα Ωμής Αρρενωπότητας του αρώματος καθησυχάζει, μέσα από έναν κλασικό αρρενωπό χαρακτήρα αρώματος, με τον οποίο θα ταυτιστούν γενιές ανδρών. Οι πρώτες νότες του αρώματος Quantum περιλαμβάνουν μια δυναμική μυρωδιά μούρων αρκεύθου, που θυμίζει το κλασικό κοκτέιλ με μαρτίνι του Τζέιμς Μποντ, το γνωστό «Βέσπερ Μαρτίνι», συνοδευόμενες από νότες περγαμόντου, οι οποίες απελευθερώνουν μια τονωτική μυρωδιά από εσπεριδοειδή, θυμίζοντας έτσι την προσμονή του Μποντ να φέρνει εις πέρας κάθε πρόκληση.

Οι έντονες νότες από ξύλο προσθέτουν κι αυτές ένα αρρενωπό άρωμα, με το σανδαλόξυλο να ταυτίζεται με τη βαθιά ηρεμία του πνεύματος και την αυτοσυγκέντρωση· τις αρετές, δηλαδή, για τις οποίες φημίζεται ο Μποντ.

Καθώς εντείνεται η πίεση της κάθε πρόκλησης, η αυτοκυριαρχία και η συγκέντρωση του νου αποκτούν τεράστια σημασία. Η Νότα Αυτοκυριαρχίας αναλαμβάνει δράση, με σκοπό να ολοκληρώσει και να αναζωογονήσει την ετοιμότητα του Μποντ, η οποία αντανακλάται μέσω της Νότας Ωμής Αρρενωπότητας του αρώματος. Το άρωμα θυμίζει τη μυρωδιά κατεργασμένου δέρματος, ενός εκλεκτού και πλούσιου υλικού, το οποίο παρουσιάζεται στα διαλεχτά σπορ αυτοκίνητα του Μποντ και αποτελεί βασικό συστατικό της Νότας Αυτοκυριαρχίας, μεταδίδοντας το διαχρονικό και βαθύ του άρωμα με στόχο να εκφράσει την έντονη συγκέντρωση του πνεύματος που επιδεικνύει ο Μποντ. Τη νότα αυτή ενισχύει επίσης το άρωμα Φύλλου Βιολέτας, που ξυπνά τις αισθήσεις κάθε άνδρα και του επιτρέπει να διατηρεί παντού και πάντοτε τη ψυχραιμία του, κυρίως σε στιγμές μεγάλων προκλήσεων.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Στο παραδοσιακό στυλ των αρωμάτων 007, το εκλεκτό και ιδιαίτερα αρρενωπό μπουκάλι μοιάζει με την κομψή αισθητική που κυριαρχεί στο σύμπαν του Μποντ. Η περίπλοκη, μεταλλική πλεκτή υφή του δυναμικού ασημένιου γυάλινου μπουκαλιού, σκιαγραφεί τον κομψό και εκλεκτό σχεδιασμό της διάσημης συλλογής αυτοκινήτων του Μποντ. Την κορυφή του μπουκαλιού κοσμεί ένα βιδωτό πώμα, αυτή τη φορά στο κόκκινο χρώμα του ‘κινδύνου’, το οποίο αναδεικνύει τον αναζωογονητικό χαρακτήρα και την αδρεναλίνη του Quantum, του αξεπέραστου γκάτζετ του πράκτορα 007 για άνδρες.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Η τηλεοπτική καμπάνια, με τους γρήγορους ρυθμούς της, μας σαγηνεύει, οδηγώντας μας στον κόσμο του Quantum, καθώς παρακολουθούμε τον ενδιαφέροντα και μυστηριώδη χαρακτήρα του Μποντ, έτοιμο για δράση. Η τηλεοπτική καμπάνια του αρώματος βασίζεται στην πρώτη κομψή καμπάνια της σειράς των αρωμάτων James Bond 007. Την καμπάνια σκηνοθέτησε ο φωτογράφος του 007, Greg Williams, παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά την ακαταμάχητη φύση του σύμπαντος του Μποντ. Η επιδέξια και κομψή φιγούρα του Μποντ κινείται με τεράστια ακρίβεια και αυτοκυριαρχία σε μια συναρπαστική σκηνή που μαγεύει το κοινό με κάθε της κίνηση.

Σε στιγμές μεγάλων προκλήσεων, διατηρήστε την ψυχραιμία σας με το άρωμα Quantum, το πιο επικίνδυνα κομψό άρωμα για άνδρες.

Tags quantum, james bond, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9092 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2126 s // Total time: 3.1218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X