Ευθύμης Ζησάκης: Εσπευσμένα στο χειρουργείο!


Ευθύμης Ζησάκης: Εσπευσμένα στο χειρουργείο!

Τι συνέβη στον ηθοποιό και παρουσιαστή;

Ο Ευθύμης Ζησάκης μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, κάνοντας μια επέμβαση στη μύτη. Μπορεί να ακούγεται απλό με την πρώτη σκέψη, αλλά τα πράγματα όσον αφορά στην υγεία του Ευθύμη Ζησάκη φαίνεται να μην ήταν και τόσο απλά.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες μέρες, σε τυπικές εξετάσεις, ο γιατρός του Ευθύμη Ζησάκη, Κώστας Μακρυπίδης, βρήκε μια κύστη στη μύτη του. Αμέσως του ζήτησε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μιας και έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα. Το χειρουργείο έγινε το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, αμέσως μετά το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Ευθύμη Ζησάκη στον Ρυθμό 94, 9 που κάνει κάθε πρωί με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Το fthis.gr  επικοινώνησε με τον ηθοποιό και παρουσιαστή που μίλησε για την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. "Έκανα μια εξέταση ρουτίνας και βρήκαμε αυτή την κύστη. Αμέσως προγραμμάτισα την επέμβαση, που κράτησε δύο ώρες. Δεν έκανα ολική αναισθησία, αλλά μέθη. Η κύστη στάλθηκε για βιοψία, κι ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Αν δεν βρίσκαμε την κύστη, ίσως να πάθαινα κάτι κακό. Τώρα ταλαιπωρούμαι και πονάω πολύ στο σημείο, ενώ είναι αρκετά πρησμένο. Ελπίζω να περάσει γρήγορα".

Για να δούμε αν θα έχει υποχωρήσει το πρήξιμο μέχρι το πρωί του Σαββάτου, που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ευθύμη Ζησάκη τον θέλουν να κάθεται στον καναπέ της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά", στην οποία συμμετέχει.

Εμείς του ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.

Tags ευθυμης ζησακης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1176 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4433 s // Total time: 2.5610 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X