Jeremy Scott: Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino


Jeremy Scott: Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino

Πότε θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για τον ιταλικό οίκο;  

Ο Jeremy Scott πρόκειται να είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ομίλου Moschino S.p.A. Ο αμερικανός σχεδιαστής θα αντικαταστήσει την Rosella Jardini, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου από το 1994. Παρά τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει ο Scott θα συνεχίσει να σχεδιάζει και το δικό του διάσημο brand.

«Είναι ένας από τους ελάχιστους οίκους που διαθέτουν χιούμορ, κάτι που ταιριάζει πολύ σε μένα. Μοιραζόμαστε την ίδια εμμονή και πάθος να συνδυάζουμε τη διασκέδαση και το κέφι με τη μόδα», δήλωσε ο Scott σε πρόσφατη συνέντευξή του.

O Scott σκοπεύει να περάσει τον μήνα Νοέμβριο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, ώστε να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την ιστορία του οίκου και να ανατρέξει στο πλούσιο αρχείο του. Ο 39χρονος σχεδιαστής θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για το ιταλικό fashion house κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2014.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jeremy Scott εργάζεται για τον οίκο Moschino. Όταν βρισκόταν στο τελευταίο έτος των σπουδών του στο Ινστιντούτο Pratt, έκανε την πρακτική του στο γραφείο τύπου του οίκου Moschino στη Νέα Υόρκη. «Είναι λίγο σαν παραμύθι», δήλωσε ο ίδιος. «Τότε έκανα την πρακτική μου και τώρα έχω αναλάβει creative director του οίκου».

Tags Moschino, Jeremy Scott


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2636 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2546 s // Total time: 2.5182 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X