Καθρεφτίσματα στο Veramand


Καθρεφτίσματα στο Veramand

Το VERAMàND STUDIO ACàDEMY σας προσκαλεί στο πρώτο από τα Creative Therapies Saturdays για γνωριμία με τις θεραπευτικές ιδιότητες των Τεχνών. Στα \"Καθρεφτίσματα\" με τη δραματοθεραπεύτρια Ρούλα Δημητρίου.

Παντού γύρω μας, ο εαυτός μας καθρεφτίζεται – στο πρόσωπο του απέναντι, στη συμπεριφορά, στην κίνηση, στη χροιά της φωνής, στην τέχνη, σε χαρακτήρες  βιβλίων και ταινιών. Συνήθως κοιτάμε προς τα έξω. Τι να συνέβαινε άραγε αν στρέφαμε το βλέμμα μας προς τα μέσα, στον εαυτό μας; Τι θα αντικρίζαμε; Σ’ αυτό το εργαστήρι θα εξερευνήσουμε την ιδέα του αυτοκαθρεφτίσματος. Θα καλλιεργήσουμε τον εσωτερικό μας παρατηρητή, ο οποίος μπορεί να μας δείξει μια  ουδέτερη εικόνα του εαυτού μας και μια βαθύτερη κατανόηση για το ποιοι είμαστε πραγματικά χωρίς κριτική. Η κίνηση, το σώμα, η φωνή, το παιχνίδι, η φαντασία και οι λέξεις θα είναι τα μέσα που θα μας καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήρι δεν απαιτείται προηγούμενη πείρα στη Δραματοθεραπεία. Χρειάζεται απλά να είστε ανοικτοί στην εξερεύνηση.
    
Τι είναι η Δραματοθεραπεία...
Η Δραματοθεραπεία είναι μια από τις τέσσερεις Θεραπείες Δημιουργικών Τεχνών. Χρησιμοποιεί τη δημιουργική διαδικασία και την ανάλογη μορφή τέχνης ως μέσο για συγκεκριμένους θεραπευτικούς σκοπούς. Οι μύθοι, η κίνηση, το  παιγνίδι, η ενσωμάτωση, η φωνή και η εξερεύνηση ρόλων αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τη Δραματοθεραπεία. Σκοπός δεν είναι να γίνει κανείς καλός ηθοποιός, αλλά να χρησιμοποιήσει το δράμα και το θέατρο για την ευημερία του. Η παράλληλη συνύπαρξη των δημιουργικών και θεραπευτικών διαδικασιών επιτρέπει τόσο στο θεραπευτή και όσο και στον πελάτη να πάρουν ενεργούς ρόλους μέσα από την διαδικασία. Με στόχο την πρόληψη, την προσωπική ανάπτυξη και τη θεραπευτική αλλαγή, η Δραματοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άτομα ή ομάδες ατόμων κάθε ηλικίας.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 9:45πμ - 1μμ, Λευκωσία
Σάββατο 9 Νοεμβρίου, 2.45μμ - 6μμ, Λεμεσός

Κόστος ενός μόνο εργαστηρίου:
Με κράτηση και προπληρωμή: 45 ευρώ
Με κράτηση και χωρίς προπληρωμή: 65 ευρώ

Κόστος πακέτου 9 εργαστηρίων: 375 ευρώ (αντί για 405 ευρώ)

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις καλέστε μας στο 70.000.625

Tags veramand studio, καθρεφτισματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2574 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2218 s // Total time: 2.4791 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X