Καλίδης για Μουζουράκη: «Παίρνει ναρκωτικά, πιστεύει στο δωδεκάθεο και βρίζει την σημαία μας…»


Καλίδης για Μουζουράκη: «Παίρνει ναρκωτικά, πιστεύει στο δωδεκάθεο και βρίζει την σημαία μας…»

Γιατί ξέσπασε κόντρα μεταξύ των δύο τραγουδιστών;

Εναντίον του Πάνου Μουζουράκη στράφηκε ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, ο οποίος  ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, κάποια παλιά δημοσιεύματα που αφορούν τον πρώτο και τα οποία σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Μια παλιά συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο περιοδικό «Εlle» ήταν αρκετή για να ανάψει «φωτιές»… Τότε ο Πάνος Μουζουράκης είχε δηλώσει για την σχέση του με τα ναρκωτικά: «Η πρώτη μου επαφή με τα ναρκωτικά ήταν σε ηλικία δεκαεφτά χρονών. Τότε ξεκίνησα να καπνίζω χασίσι. Από τότε μέχρι τα εικοσιτέσσερα έχω καπνίσει πάρα πολύ στη ζωή μου».

Ενώ είχε συμπληρώσει: «Η πρώτη φορά που άκουσα ότι παίρνω ναρκωτικά ήταν πριν από χρόνια. Μιλούσαν  δύο μεταξύ τους. Ο  ένας είπε πως είμαι ωραίος πιτσιρικάς, και ο άλλος πως σε λίγα  χρόνια  θα έχω καεί από την πρέζα. Για άλλους παίρνω πρέζα, για άλλους κόκα και για άλλους φούντα».

Μετά από περίπου ένα χρόνο ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να ανεβάσει στον λογαριασμό τους τις παραπάνω δηλώσεις του τραγουδιστή γράφοντας στο προφίλ του: «Τα έχω πάρει με το παιδί που γεννήθηκε στην Ζυρίχη, παίρνει ναρκωτικά, πιστεύει στο δωδεκάθεο, βρίζει την σημαία μας και οι Έλληνες τον κάναμε επώνυμο»

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν πολλά σχόλια στον λογαριασμό του τραγουδιστή, από τους διαδικτυακούς του φίλους, άλλα στρέφονταν κατά του Μουζουράκη και άλλα κατά του ίδιου του τραγουδιστή.

.

Tags πανος καλιδης, πανος μουζουρακης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9605 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5199 s // Total time: 2.4804 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X