Marlies Möller: Για εντυπωσιακά μαλλιά!


Marlies Möller: Για εντυπωσιακά μαλλιά!

H Marlies Möller παρουσιάζει τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, Marine Moisture για μαλλιά λαμπερά, υγιή και δυνατά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες

Marine Moisture Shampoo: Αυτό το υπέροχα αναζωογονητικό σαμπουάν με πλούσιο σε εκχυλίσματα από φύκια και υδρο-χιτίνη δίνει αμέσως στα μαλλιά νέο όγκο και ζωντάνια.  Παρέχει στα μαλλιά σας δύναμη και ενυδάτωση χωρίς να τα βαραίνει. Ιδιαίτερα ήπιο για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Απολαύστε ζωντανή λάμψη, φρεσκάδα και όγκο στα μαλλιά σας.

Marine Moisture Conditioner: Με εκχυλίσματα μαργαριταριών και θαλάσσιου ορυκτού πλούτου είναι πλούσιο σε πολύτιμα αμινοξέα. Δίνει σας μαλλιά πλούσιο όγκο,  ενέργεια και έντονη ενυδάτωση χωρίς να τα βαραίνει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Την ίδια στιγμή, τα μαλλιά ενδυναμώνονται και ενισχύονται. Απολαύστε ζωντάνια, λάμψη, φρεσκάδα και όγκο στα μαλλιά σας.

Marine Moisture Mask: Έντονη μάσκα ενυδάτωσης και αναδόμησης για επιπλέον λάμψη και ενέργεια. Αυτή η υπέροχη αναζωογονητική μάσκα με εκχυλίσματα μαργαριταριού και θαλάσσιου ορυκτού πλούτου είναι πλούσια σε πολύτιμα αμινοξέα. Προσφέρει άμεσο όγκο στα μαλλιά. Τα μαλλιά σας δυναμώνουν και ενισχύονται. Απολαύστε ενυδατωμένα γεμάτα ζωντάνια και λάμψη μαλλιά με πλούσιο όγκο.                         

 

Tags Marlies Moller, μαλλιά, hair, Marine Moisture, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1841 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2186 s // Total time: 2.4027 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X