Apivita Wine Elixir: Μετρήστε αποτελέσματα στην αντιγήρανση!


Apivita Wine Elixir: Μετρήστε αποτελέσματα στην αντιγήρανση!

Η Apivita παρουσιάζει τη σειρά Wine Elixir για τη φυσική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης της επιδερμίδας

Με κύρια συστατικά το κόκκινο κρασί και το μελισσοκέρι, και φυσικές συνθέσεις σε ποσοστά 86%-100%, η σειρά περιποίησης προσώπου Wine Elixir της Apivita απευθύνεται σε γυναίκες που αναζητούν μια φυσική και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση των ρυτίδων και παράλληλα τη σύσφιξη της επιδερμίδας τους. Η Wine Elixir, που αντιμετωπίζει ολιστικά τόσο τους εξωτερικούς, όσο και τους εσωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ρυτίδες και χαλάρωση:

  • Μειώνει τις ρυτίδες έως και 77%.
  • Ενεργοποιεί τις πρωτεΐνες νεότητας.
  • Ανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου.

 

Η σειρά wine elixir περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

Wine Elixir Αντιρυτιδικό και Επανορθωτικό Λάδι Προσώπου

Το 100% φυσικό αντιρυτιδικό και επανορθωτικό λάδι προσώπου wine elixir, χάρη στο μίγμα φυτικών ελαίων από σταφύλι, ελιά, ηλίανθο και αμύγδαλο, ενυδατώνει, τρέφει & ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας. Το λούπινο συμβάλει στη μείωση των ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη σύσφιξη και επανόρθωση της επιδερμίδας. Έτσι, επανέρχεται η φωτεινότητα και λάμψη στην όψη του προσώπου, ενώ τα δραστικά συστατικά των αιθερίων ελαιών δημιουργούν αίσθημα ευεξίας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Wine Elixir Αντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας SPF15
Η φυσική αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα ημέρας wine elixir, χάρη στο κόκκινο κρασί και το λούπινο, μειώνει σημαντικά τον αριθμό και την επιφάνεια ακόμη και των πιο βαθιών ρυτίδων, ενώ το μελισσοκέρι απαλύνει και βελτιώνει την υφή και ελαστικότητα της επιδερμίδας. Οι πολυφαινόλες ελιάς που περιέχει ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και παράλληλα τα φυσικά αντηλιακά φίλτρα SPF15 προστατεύουν από την UV ακτινοβολία, προλαμβάνοντας τη δημιουργία νέων ρυτίδων & βοηθώντας στη μη επιδείνωση των υπαρχόντων.

Wine Elixir Αντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Προσώπου Πλούσιας Υφής
Η φυσική αντιρυτιδική και συσφιγκιτική κρέμα πλούσιας υφής wine elixir, χάρη στην έξτρα πλούσια σύνθεσή της σε ενυδατικούς παράγοντες, καθίσταται ιδιαίτερα ενυδατική ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Το κόκκινο κρασί και το λούπινο, μειώνουν σημαντικά τον αριθμό και την επιφάνεια των ρυτίδων. Το μελισσοκέρι ενυδατώνει, μαλακώνει και καταπραΰνει την ευαίσθητη ώριμη επιδερμίδα, ενώ οι πολυφαινόλες ελιάς προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες (ρύποι, καπνός, ήλιος, γήρας).

Wine Elixir Αντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Νύχτας
Η φυσική αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα νύχτας wine elixir, χάρη στο κόκκινο κρασί και τη ρεσβερατρόλη, συμβάλλει στην επιμήκυνση του ρυθμού ζωής των κυττάρων – ινοβλαστών, αυξάνοντας με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το παράγωγο σαλικιλικού οξέος μικροαπολεπίζει, λειαίνει και ταυτόχρονα βελτιώνει την υφή της, ενώ το μελισσοκέρι μαλακώνει, περιποιείται την επιδερμίδα και καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς. Έτσι, η επιδερμίδα μεταμορφώνεται το πρωί σε πιο απαλή και λαμπερή, ενώ τα σημάδια γήρανσης γίνονται λιγότερο ορατά.

Wine Elixir Αντιρυτιδική Κρέμα για τα Μάτια και τα Χείλη
Η αντιρυτιδική κρέμα για τα μάτια & τα χείλη wine elixir, χάρη στο κόκκινο κρασί και το λούπινο, μειώνει τις ρυτίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών και στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα χείλη. Η εσκίνη και η ρουσκογενίνη (ουσίες προερχόμενες από την αγριοκαστανιά και το ρούσκο) έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, ελατώνουν το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών, απαλύνουν τους μαύρους κύκλους και τονώνουν την μικροκυκλοφορία. Το μελισσοκέρι, ενυδατώνει και μαλακώνει την ευαίσθητη περιοχή, ενώ καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φθορές, έτσι η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινότητά της και επανέρχεται η χαμένη σφριγηλότητα στο περίγραμμα των χειλιών.

Τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη και προπυλενογλυκόλη.

 

Tags apivita, face, beauty, wine elixir, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5053 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4552 s // Total time: 2.9605 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X