Το Four Seasons ενισχύει την προσπάθεια της Europa Donna Κύπρου


Το Four Seasons ενισχύει την προσπάθεια της Europa Donna Κύπρου

Για την ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Μια στις Εννέα γυναίκες θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή στη ζωή της, ενώ ποσοστό 1-2% των περιστατικών αφορά τους άντρες.

Η αυτοεξέταση μαστού αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την πρώτη ασπίδα που έχει κάθε γυναίκα στα χέρια της για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Με στόχο τη διαφώτιση των γυναικών, το Four Seasons ενισχύει την προσπάθεια της Europa Donna Κύπρου για ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και της φιλοσοφίας του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, το Four Seasons διοργάνωσε δύο παρουσιάσεις αυτοεξέτασης μαστού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013.

Οι παρουσιάσεις, έγιναν από την Αντιπρόεδρο της Europa Donna Κύπρου κα Εύη Παπαδοπούλου και είχαν συμβουλευτικό χαρακτήρα. Η κα Παπαδοπούλου παρέθεσε στοιχεία για τον καρκίνο του μαστού και αναφέρθηκε στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Διεύθυνση του Four Seasons παραχώρησε ειδική χορηγία στη Europa Donna Κύπρου, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί.

Tags Four Seasons, Europa donna Κύπρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0838 s (229 Queries.) // Parse time: 1.6199 s // Total time: 3.7037 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X