IronFX Charitable Foundation Press Release


IronFX Charitable Foundation Press Release

Το IronFX Charitable Foundation στα  πλαίσια της φιλανθρωπικής και πολιτιστικής του δράσης, διοργάνωσε  στη  Λεμεσό συναυλία με τους καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες  Αντώνη Ρέμο και Στέλιο Ρόκκο.

Η συναυλία διεξήχθη στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου και η κάλυψη του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης  ήταν μια ευγενική χορηγία της IronFX Global Ltd, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η είσοδος στη συναυλία ήταν ελεύθερη για το κοινό και έτσι πέραν των 12,000 χιλιάδων συμπολιτών μας είχαν την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας τους και να διασκεδάσουν με τις καταπληκτικές ερμηνείες των καλλιτεχνών. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας λειτουργούσαν περίπτερα, στα οποία το κοινό μπορούσε να κάνει τις εισφορές του για ενίσχυση του IronFX Charitable Foundation. Τα περίπτερα ήταν στελεχωμένα με εθελοντές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν εργαζόμενοι στην εταιρεία IronFX Global Ltd.

Οι στόχοι της εκδήλωσης στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Από τη μια το κοινό διασκέδασε με τις ερμηνείες των καλλιτεχνών και από την άλλη η συλλογή χρημάτων  για την ενίσχυση του Foundation ξεπέρασε τις €40,000. Άξια αναφοράς είναι τόσο η εισφορά του ποσού των €30,000 από την εταιρεία IronFX Global Ltd όσο και οι μικρές αλλά πολύτιμες εισφορές των εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Ευχαριστήρια αναφορά, θα πρέπει επίσης να γίνει στο Δήμο Λεμεσού για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης αλλά και στις εταιρείες ΚΕΟ plc, Photos Photiades Distributors Ltd και Food ETC που πρόσφεραν μεγάλο μέρος των εσόδων τους για την ενίσχυση του ταμείου μας.

Υπόσχεση μας είναι ότι το Foundation θα συνεχίσει άοκνα την προσπάθεια που καταβάλει για ενίσχυση φιλανθρωπικών και άλλων οργανώσεων που δρουν στους τομείς της προστασίας και φροντίδας του παιδιού, της υγείας, της παιδείας και φυσικά της έρευνας.  Μέχρι σήμερα το IronFX Charitable Foundation έχει στηρίξει οικονομικά αρκετές οργανώσεις και ιδρύματα της Κύπρου και του εξωτερικού. Μερικά από αυτά είναι : Ίδρυμα Θεοτόκος, Άγος Στέφανος, Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών, Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, Κοινωνικό Κατάστημα Αγίου Αθανασίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού, Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και φίλων Λεμεσού, Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αλκυονίδες», Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, Ραδιομαραθώνιος, Ίδρυμα Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, Funraising Charity Organization, Dancing Queen Foundation κ.α         

Tags IronFX Charitable Foundation, αντωνης ρεμος, στελιος ροκκος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5396 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2336 s // Total time: 2.7733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X