PrimeTel: Μείωση τιμών


PrimeTel: Μείωση τιμών

Όλοι τώρα πια αναρωτιόμαστε πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα και να κάνουμε ακόμα περισσότερες περικοπές στο μηνιαίο μας προϋπολογισμό! Η PrimeTel έλαβε σοβαρά υπόψη την πιο πάνω ανησυχία γι’ αυτό και μείωσε ξανά τις τιμές στα πακέτα υπηρεσιών της!

Η εταιρεία προσφέρει το Πακέτο 3, το οποίο περιλαμβάνει Τηλεφωνία, Mobile, Internet μέχρι και 8Mbps από €33,33 μόνο €27,77το μήνα. Δηλαδή κάθε συνδρομητής που θα εγγραφεί στο συγκεκριμένο πακέτο μπορεί να εξοικονομήσει  €450.60 τον χρόνο συγκριτικά με το αντίστοιχο πακέτο της Cyta.  Εάν κάποιος καταναλωτής επιλέξει το Πακέτο 4 το οποίο περιλαμβάνει Τηλεφωνία, Mobile, Internet μέχρι και 8 Mbps και Τηλεόραση τώρα πια θα πληρώνει€38,88 το μήνα και για τους επόμενους 18 μήνες αντί για το ποσό των €44.44. Συνεπώς όλες οι τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της οικογένειας μπορούν να καλυφθούν με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό, αφού θα είναι μειωμένος κατά €462.64 τον χρόνο πάντοτε συγκριτικά με το αντίστοιχο πακέτο της Cyta. 

«Η PrimeTel δεν «κλείνει τα μάτια μπροστά στις οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών.  Στην κρίση οι εταιρείες πρέπει να αντιδρούν και να παίρνουν τα ηνία προσπαθώντας να ανακουφίσουν την τσέπη των καταναλωτών» δήλωσε ο Ανώτατος Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κύριος Στέφανος Στεφάνου. 

Στη νέα τάξη πραγμάτων η PrimeTel… αντιδρά! Γιατί κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη χρήση υπηρεσιών Τηλεφωνίας-Mobile-Internet-Τηλεόρασης!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PrimeTel κάντε κλικ στο www.primetel.com.cy ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel.

Tags τιμες, μειωση, PrimeTel, τηλεφωνία, τηλεφωνο, κινητο, σταθερο, ιντερνετ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2753 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4096 s // Total time: 2.6848 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X