Οι 10 πιο απαίσιοι τρόποι για να χωρίσετε!


Οι 10 πιο απαίσιοι τρόποι για να χωρίσετε!

Όλοι έχουμε βιώσει κάποιον χωρισμό σε κάποια φάση της ζωής μας. έχετε σκεφτεί όμως με ποιον τρόπο το έχετε κάνει; Με ποιον τρόπο χωρίσετε τον καλό ή την καλή σας! Εμείς σας μαζέψαμε όλους εκείνους τους απαίσιους τρόπους χωρισμού, μελετήστε τους και αν είναι δυνατόν αποφύγετε τους γιατί η αλήθεια είναι πως χωρισμός με τέτοιο τρόπο…πονάει!  

1) Με post-it, με γράμμα, με φαξ. Αντί να γράψεις σ’ αγαπώ σε ένα χαρτάκι, γράφεις ένα ‘’χωρίζουμε! Κ ο άλλος μένει με το χαρτάκι στο χέρι να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει…

2) Με SMS ή στο Facebook. Απλά, τυπικά και στεγνά αφήνεις τον άλλον στα κρύα του λουτρού να αναρωτιέται πως και γιατί!

3) Αλλάζεις το relationship status στο fb χωρίς να το γνωρίζει το μέχρι πρότινος έτερον ήμισυ. Το μαθαίνει εντελώς ξαφνικά από μπαίνοντας στο κοινωνικό δίκτυο!

4) Με κλισέ. Δηλαδή για κάποιες κλασικές ατάκες που όλοι έχουμε ακούσει! Του τύπου ‘’δεν κάνω για σένα’’, ‘’δε σου αξίζω’’, ‘’θέλω χρόνο για να βρω τον εαυτό μου’’.

5) Να κάνεις τη ζωή του/της κόλαση για να σε χωρίσει αυτός/ή. Άλλο ένα κόλπο, ανήθικο και απαίσιο. Δεν λες κατάμουτρα χωρίζουμε αλλά κάνεις τα πάντα για να σου πει ο άλλος!

6) Το λες πρώτα σε άλλους και το μαθαίνει από τρίτους. Υπάρχει πιο χειρότερος τρόπος; Μάλλον όχι!

7) Να πας για τσιγάρα και απλά να μην εμφανιστείς ποτέ ξανά! Να σε ψάχνει, να σου κάνει κλήσεις και εσύ άφαντος/η.

8) Στο σεξ. Μόλις τελειώσει η πράξη, έχετε αφεθεί και οι δύο, και πετάς την ατάκα! Απλά ντύνεσαι και φεύγεις και αφήνεις τον άλλον στα κρύα του λουτρού!

9) Στις διακοπές. Συνήθως αυτό γίνεται αφού ολοκληρωθούν οι διακοπές! Έχει περάσει το ρομαντικό σας ταξιδάκι, περάσατε και πολύ όμορφα και στην επιστροφή σου λέει πως ως εδώ ήταν! Πάει και το ταξίδι, πάνε όλα…

10) Σε οικογενειακό δείπνο/ σε γάμο/ με φίλους. Ακούγεται ακραίο αλλά συμβαίνει! Όταν ο άλλος δεν έχει καμία ευαισθησία είναι ικανός να το κάνει ακόμα και σε μία τέτοια συγκέντρωση αγνοώντας πως υπάρχουν συγγενείς και φίλοι.

Tags χωρισμος, συναισθημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0770 s (252 Queries.) // Parse time: 0.2845 s // Total time: 2.3615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X