Sky Ferreira: Πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια έπειτα από το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά


Sky Ferreira: Πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια έπειτα από το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά

Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Maison Kitsuné.  

Δεν πάει μια μια εβδομάδα, που τα μπερδέματα της Sky Ferreira με τον νόμο μας έκαναν να αναρωτιόμαστε τι μέλλει γενέσθαι με την τραγουδίστρια- μοντέλο, όσον αφορά την καριέρα της.

Αν και η ίδια παραδέχεται πως έχασε κάποια συμβόλαια έπειτα από τη σύλληψη της για ναρκωτικά, φαίνεται πως δεν ήταν κάτι τόσο έντονο για να της μειώσει τις επαγγελματικές προτάσεις! Πάνω στο λανσάρισμα της νέας της μουσικής δουλειάς με τίτλο "Night Time, My Time", ο γαλλικός οίκος lifestyle μόδας Maison Kitsuné, παρουσίασε την νέα του καμπάνια για την Άνοιξη 2014, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή τραγουδίστρια και φωτογράφο τον Henrik Purienne.

Με δηλώσεις προς τον τύπο, ο co-founder του Maison Kitsuné, Gildas Loaëc, ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία του οίκου με την Sky, γι΄αυτή τη σεζόν. "Ο οίκος έχει την τάση να θέλει την έντονη δημιουργικότητα και να απομακρύνεται από το συμβατικό και η Sky ήταν το ιδανικό πρόσωπο για να ενσαρκώσει την φιλοσοφία αυτή", αναφέρει ο ίδιος. Ακόμα και αν η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε πριν συλληφθεί η νεαρή τραγουδίστρια για κατοχή Ecstasy, εμείς δεν έχουμε παρά να επαινέσουμε και να θαυμάσουμε τον οίκο για την επιμονή στην αρχική του απόφαση.

Tags διαφημιστική καμπάνια, ναρκωτικά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3969 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3485 s // Total time: 2.7454 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X