Σοκολατένιοι πειρασμοί!


Σοκολατένιοι πειρασμοί!

Το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Σοκολάτας, παρουσιάζοντας και φέτος μια μοναδική συλλογή απολαύσεων, από εκπληκτικές σοκολατένιες δημιουργίες και γαστρονομικές εκπλήξεις

Το πιο γλυκό ραντεβού θα διαρκέσει από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου στο Colors Café του Four Seasons και οι λάτρεις της σοκολάτας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς, που ο Pastry Chef του ξενοδοχείου και η ομάδα του ετοιμάζουν ειδικά για την εβδομάδα αυτή. Οι συνδυασμοί των σοκολατοδημιουργιών βασίζονται πάνω στις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής, ενώ οι ξεχωριστές πρώτες ύλες από το Βέλγιο και τη Βενεζουέλα, δίνουν πλούσια αρώματα και γεύσεις στους πρωτότυπους σοκολατένιους πειρασμούς. Η γευστική απόλαυση ενισχύεται από ξηρούς καρπούς, εσπεριδοειδή, μούρα, καραμέλα, φρέσκια βανίλια και αρώματα μπαχαρικών, που οδηγούν σε μια πανδαισία γαστρονομικών επιλογών και καθηλώνουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Δείπνο από... σοκολάτα!
Με την ευκαιρία της Εβδομάδας Σοκολάτας, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έμπειροι γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, έζησαν ένα γαστρονομικό ταξίδι και απόλαυσαν αρμονικούς γευστικούς συνδυασμούς, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο Mavrommatis. O Executive Chef του ξενοδοχείου και η ομάδα του, επιφύλασσαν στους εκλεκτούς προσκεκλημένους μια ακαταμάχητα απολαυστική βραδιά, με ένα πρωτοποριακό μενού: Μοναδικά ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια με εναρμονισμένες πινελιές σοκολάτας. Η επιλογή των κρασιών έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να δένουν αρμονικά με τις γεύσεις.

Τα πιάτα...
Το δείπνο άρχισε με τερίνα από φουά γκρα με ελαφριά επικάλυψη ημίγλυκιας σοκολάτας, μάνγκο με πιπερόριζα, τουλίπα σισαμιού και φρεσκοψημένη μπριός με κόκκους κακάο. Στην εμπειρία των γεύσεων προστέθηκαν χτένια σοταρισμένα σε βούτυρο κακάο, πουρέ κολοκύθας και μακαρούν σοκολάτας με κρέμα τρούφας. Η πανδαισία γεύσεων συνεχίστηκε, με σιγοψημένο φιλέτο ζαρκαδιού σε κρούστα από καρύδια πεκάν, άσπρα σπαράγγια μπρεζέ, αφρός από κολοκάσι και καραμελωμένα μήλα, σάλτσα από άγρια μούρα και σοκολάτα. Η προετοιμασία του ουρανίσκου για την κορύφωση της βραδιάς, έγινε με σορμπέ μανταρινιού και τσάτνεϊ φρούτων. Η αποκορύφωση του δείπνου ήταν ένα μοναδικό «chocolate show» από τους ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου. Με πινέλο και παλέτα γεμάτη από σοκολάτα, κακάο, καραμέλα και κόκκινα φρούτα, έδωσαν ζωντανή παράσταση, δημιουργώντας με δεξιοτεχνία, αφηρημένους γευστικούς πίνακες με εντυπωσιακές σοκολατοδημιουργίες.

Info: Εβδομάδα Σοκολάτας, 22/11 έως 1/12, Colors Café, Four Seasons, Λεμεσός. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 25858000

Tags Four Seasons, Colors Café, εβδομάδα σοκολάτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8576 s (231 Queries.) // Parse time: 2.9678 s // Total time: 5.8254 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X