5 μυστικά για να βγαίνετε θεές στις φωτογραφίες


5 μυστικά για να βγαίνετε θεές στις φωτογραφίες

Όλες είμαστε δικτυωμένες έστω και σε ένα social media είτε αυτό λέγεται facebook, twitter είτε Instagram. Η μόδα όλων αυτών των social media είναι να αναρτούμε εμείς ή οι φίλοι μας συνεχώς φωτογραφίες από τη ζωή μας και το μόνιμο άγχος των γυναικών είναι σχετικά με το πόσο καλές βγαίνουν στις φωτογραφίες. Διαβάστε λοιπόν εκείνα τα πέντε μυστικά που θα σας βοηθήσουν στο να βγαίνετε κούκλες και θεές στις φωτογραφίες. Μικρά και σωτήρια κόλπα…  

1. Μάγουλα, φρύδια, χείλια: Σιγουρευτείτε ότι τα μάγουλά σας είναι ροδαλά, όχι σε υπερβολικό βαθμό, και τα χείλη σας υγρά, τόσο όσο. Ένα άλλο σημείο που παίζει τεράστιο ρόλο, είναι τα φρύδια τα οποία πρέπει να είναι γεμάτα και καλοσχηματισμένα. Ένα κακό φρύδι είναι ικανό να καταστρέψει όχι μόνο μια φωτογραφία αλλά και ένα πρόσωπο!

2. Μαλλιά: Το μυστικό λοιπόν βρίσκεται στην τσαντούλα σας όπου εκεί έχετε μια μικρή βούρτσα με σκληρή τρίχα και περνάτε τα ωραία σας μαλλάκια λίγο πριν φωτογραφηθείτε! Υπερβολή; Πρώτον, δεν θα σας δει κανείς και δεύτερον μιλάμε για μία μόνο... βουρτσιά! Είναι ικανή να διορθώσει κάπως την κατάσταση!

3. Χαμόγελο: Μη βγείτε και κατσούφα, αλλά μην έχετε και το χαμόγελο του μικρού παιδιού, γιατί η αποτυχία είναι εγγυημένη! Ένα ελαφρύ μειδίαμα είναι ιδανικό, και καλό θα ήταν να φαίνεται και λίγο τα δόντια. Εκτός κι αν θέλετε να στέλνετε φιλάκια, να βγάζετε γλώσσα και να καταντήσετε γραφική!

4. Όλα είναι θέμα... γωνίας: Ένα ακόμα προσόν που έχουν οι φωτογενείς γυναίκες, είναι ότι ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτά τις γωνίες τους! Όπως έχουν οι διάσημες καλό και κακό προφίλ. Αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα στον καθρέφτη και βρείτε ποιο είναι το δυνατό σας προφίλ, και σε ποια στάση σώματος τα πόδια σας φαίνονται πιο ωραία.

5. Έχει και η φορά τον ρόλο της: Αποδεδειγμένα, οι φωτογραφίες που βγαίνουν από ψηλά, είναι πάντα πολύ πιο κολακευτικές. Αφενός δε δείχνουν με λεπτομέρεια το σώμα, οπότε τυχόν ατέλειες καλύπτονται και αφετέρου πρόσωπο και μαλλιά για κάποιο περίεργο λόγο δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι πραγματικά είναι! Οπότε λοιπόν, υιοθετήστε αυτό το στιλ και δε θα χάσετε!

Tags φωτογραφιες, ΠΟΖΑ, ΦΑΚΟΣ, χαμογελο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3150 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4566 s // Total time: 3.7716 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X