Γιατί ο Mario Testino έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram;


Γιατί ο Mario Testino έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram;

Δες τι δήλωσε ο ίδιος!  

To όνομα του Mario Testino είναι στενά συνδεδεμένο με τη μόδα και αυτό δεν μπορεί ν'αλλάξει. Ακόμα και όταν φωτογραφίζει ανθρώπους από τον τόπο καταγωγής του, το Περού, η ουσία επικεντρώνεται στα ρούχα. Η τελευταία του έκθεση «Alta Moda», το οποίο στα αγγλικά μεταφράζεται ως «high fashion», ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στις 20 Νοεμβρίου, στο Queen Sofía Spanish Institute και περιλαμβάνει τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Ο Testino ταξίδεψε πολλές φορές στο Cusco τα τελευταία 5 χρόνια, για να απαθανατίσει Περουβιανούς με παραδοσιακές φορεσιές. Μακριά από την πασαρέλα μεν, αλλά τόσο κοντά στη μόδα δε.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο δημοφιλής φωτογράφος αποχωρίζεται τη βιομηχανία. Στην πραγματικότητα, όπως όλα δείχνουν, υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες με μεγάλο ενθουσιασμό σε σχέση με τους συνομηλίκους του. Σχετικά με το Instagram δήλωσε: «Πιστεύω πως υπάρχει χώρος γιαυτό. Εξελίξεις συμβαίνουν πάντα στη φωτογραφία και το Instagram συγκαταλέγεται σε αυτές».

O ίδιος δημιούργησε προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, έχοντας «ανεβάσει» μέχρι σήμερα 28 φωτογραφίες. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι μεν δικές του, αλλά δεν τις έχει τραβήξει ο ίδιος. Αν θέλεις να τον ακολουθήσεις στο Instagram κάνε κλικ εδώ.

Tags mario testino, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0977 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4149 s // Total time: 2.5126 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X