Αντώνης Καρυστινός: «Η τρίτη ηλικία πάντα με φέρνει σε αμηχανία»


Αντώνης Καρυστινός: «Η τρίτη ηλικία πάντα με φέρνει σε αμηχανία»

Ο ίδιος θεωρείται από τους τυχερούς, αφού μέσα σ’ αυτή την κρίση έχει δουλειά και μάλιστα μια δουλειά αξιώσεων. Η συμμετοχή του Αντώνη Καρυστινού στο Μπρούσκο θεωρείται μια από τις καλύτερες, αφού αφενός το σήριαλ σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης κι αφετέρου ο ίδιος φαίνεται πως είναι στα καλύτερά του.

Ωστόσο, η μεγάλη αναγνωρισιμότητα που ήρθε μαζί με την επιτυχία του αυτή μέσα από το καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 τον φέρνει κάποιες φορές σε δύσκολη θέση, ή καλύτερα σε αμηχανία, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος.

«Ήρθε αυτή η δουλειά και πλέον με αναγνωρίζουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που δεν  πάνε θέατρο και είναι στο σπίτι. Αυτό όμως με φέρνει σε αμηχανία. Η Τρίτη ηλικία πάντα με φέρνει σε αμηχανία. Σε αυτήν την χώρα κανένας δεν ενδιαφέρεται να έχουν αξιοπρέπεια, σαν να μην δούλεψαν στη ζωή τους, σαν να μην πρόσφεραν σε κανέναν, και το ελληνικό κράτος τους βασανίζει. Τους έχει «παρκάρει», λες και είναι μωρά παιδιά, μπροστά στην τηλεόραση και τους κακοποιεί με παραμέληση. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα με την Τρίτη ηλικία. Γι’ αυτό νιώθω αμηχανία», είπε στο TV box ο γνωστός ηθοποιός.

Tags Αντώνης Καρυστινός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5909 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5026 s // Total time: 3.0935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X