12 βήματα για τον τέλειο ανθοστολισμό


12 βήματα για τον τέλειο ανθοστολισμό

Ο ανθοστολισμός είναι από τα πιο σημαντικά θέματα για ένα γάμο. Γι\' αυτό και πρέπει να του δώσουμε την απαιτούμενη σημασία για να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα που θα μας ευχαριστήσει αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής μας. 12 είναι τα βήματα που θα μας βοηθήσουν στο να έχουμε τον τέλειο ανθοστολισμό.  

1. Καθορίστε τον προυπολογισμό που διαθέτετε για την διακόσμη του γάμου και συνεπώς για τον ανθοστολισμό.

2. Στη συνέχεια επισκεφθείτε ανθοπωλεία και συζητήστε με τους υπεύθυνους για τα χρώματα που θέλετε να επικρατούν στο γάμο σας, το στυλ και το χρώμα του νυφικού σας.

3. Ζητήστε να σας παρουσιάσουν δείγματα δουλειάς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας επίσκεψη αν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

4. Αφού εμπιστευτείτε τον ανθοπώλη που επιλέξατε μοιραστείτε μαζί του τις ιδέες, τις προτάσεις και το ύφος που θέλετε να έχει ο γάμος σας αλλά και όλα όσα δεν σας αρέσουν.

5. Φροντίστε να είστε σαφείς με την ημερομηνία, την ώρα και το μέρος του γάμου και της δεξίωσης και ενημερώστε εγκαίρως για οποιαδήποτε αλλαγή.

6. Προτού διαλέξετε το χρώμα και το είδος του λουλουδιού με το οποίο θα στολίσετε την εκκλησία και το χώρο της δεξίωσης καθώς επίσης και την ανθοδέσμη σας, ρωτήστε τους επαγγελματίες ανθοπώλες αν τα λουλούδια της επιλογής σας είναι ανθεκτικά την εποχή που τα προορίζετε.

7. Δείτε τα λουλούδια του γάμου σας σαν μέρος της διακόσμησης. Γι' αυτό βάλτε τα στον περιβάλλοντα χώρο να δείτε αν ταιριάζουν.

8. Χρησιμοποιήστε τα λουλούδια της διακόσμησης της εκκλησίας για να διακοσμήσετε το χώρο της δεξίωσης.

9. Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώμα για τα λουλούδια του γάμου σας. Η μονοχρωμία, αν και συνήθως είναι chic, δεν δίνει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

10. Αποφύγετε τα λουλούδια με το έντονο άρωμα. Αν θέλετε να διακοσμήσετε τα τραπέζια των καλεσμένων σας με λουλούδια όπως οι γαρδένιες και οι φρέζιες, χρησιμοποιήστε λίγα ώστε το άρωμα τους να είναι διακριτικό.

11. Τα περισσότερα λουλούδια έρχονται από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα παραγγείλετε αρκετό καιρό νωρίτερα ώστε να είστε σίγουροι ότι τελευταία στιγμή δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τη διακόσμηση γιατί έχει καθυστερήσει η παραλαβή.

12. Ζητήστε από τον ανθοπώλη σας να σας πει πόσο μπορούνε να διατηρηθούνε φρέσκα τα λουλούδια και κάτω από ποιες συνθήκες.

Tags λουλούδια, Γαμος, εκκλησία, ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5844 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2982 s // Total time: 3.8826 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X