Συμβαίνει τώρα: Σε λίγη ώρα η γευστική απονομή των Time Out Eating Awards 2013


Συμβαίνει τώρα: Σε λίγη ώρα η γευστική απονομή των Time Out Eating Awards 2013

Δείτε το χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή

Το Time Out Κύπρου διοργανώνει για 9η χρονιά απόψε στο Royal Hall, στη Λευκωσία, τις κορυφαίες γαστρονομικές βραβεύσεις, με σκοπό να αναδείξει για ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου. Τα Time Out Eating Awards 2013 στηρίζουν φέτος το φυσικό μεταλλικό νερό San Pellegrino με μέγα χορηγός τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που συμμετέχουν με τη σειρά τους στη συνεχή εξέλιξη του θεσμού στην Κύπρο. ¨Ολα είναι έτοιμα και σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η πιο γευστική απονομή βραβείων της χρονιάς. Στο Royal Hall δημιουργήθηκε μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για το γεγονός. Τη διακόσμηση επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Bloomers ενώ ήδη οι παρευρισκόμενοι έχουν αρχίσει να καταφθάνουν για να μάθουμε απόψε τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου.

Φέτος οι κατηγορίες είναι οι ακόλουθες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν τη χρονική περίοδο Απρίλιος 2012-Απρίλιος 2013), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή τα εστιατόρια που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar-Café/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι και Nice Price. Φέτος, για ακόμα μια φορά θα δοθεί και το βραβείο Παραδοσιακού Κυπριακού Προϊόντος, τονίζοντας έτσι τη σημασία της διατήρησης της κυπριακής γαστρονομικής ταυτότητας. Και για να μην ξεχνάμε τη σημασία του καλού κρασιού ως απαραίτητο στοιχείο μιας ολοκληρωμένης οινογαστρονομικής εμπειρίας, θα απονεμηθεί το βραβείο για το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Κρασιών.

Επιπλέον, φέτος θα δοθεί κι ένα νέο βραβείο, το Βραβείο Καινοτομίας, το οποίο αναφέρεται στο εστιατόριο που πρωτοπορεί στον τομέα του κρασιού και όχι μόνο. Ενώ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπάρχει η ξεχωριστή κατηγορία που αφορά στο Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών του Time Out, το οποίο βραβεύεται ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκει. Τέλος, φέτος είναι η τέταρτη χρονιά που θα βραβεύσουμε τον Καλύτερο Chef, αποδίδοντας έτσι την πρέπουσα τιμή στον άνθρωπο που με όρεξη, κόπο και φαντασία δημιουργεί συνταγές που ανάγουν τη μαγειρική σε μορφή τέχνης.

Tags Time Out Eating Awards 2013


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2066 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2346 s // Total time: 2.4411 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X