Φυσική ανανέωση εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά!


Φυσική ανανέωση εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά!

Οι σειρές περιποίησης προσώπου και σώματος Βioten αποκτούν νέα εικόνα ενσωματώνοντας πιο καθαρές γραμμές στις συσκευασίες και τα εικαστικά, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν να εκπέμπουν ζωντάνια μέσα από τη χρήση ζεστών και ευχάριστων χρωματικών συνδυασμών, κάνοντας τη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης μία εμπειρία αισθήσεων

Οι φόρμουλες εμπλουτίζονται πλέον με 100% φυσικά συστατικά και ενισχύονται με δραστικά τελευταίας τεχνολογίας αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα τα γνωστά και αγαπημένα αρώματα παραμένουν, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίηση.

Περιποιηθείτε το δέρμα σας ανάλογα με τις ανάγκες του με προϊόντα εμπλουτισμένα με 100% φυσικά συστατικά & εκλεπτυσμένες υφές και εκπέμψτε λαμπερή, διαχρονική ομορφιά!

Η σειρά προσώπου Bioten Skin Defence αποτελεί ένα προηγμένο αντιρυτιδικό σύστημα περιποίησης προσώπου βασισμένο σε κλινικές μελέτες και στη βαθειά γνώση της δύναμης της φύσης, προσφέροντας στο δέρμα προστασία από την πρόωρη γήρανση και αντιμετωπίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Οι φόρμουλες της σειράς είναι εμπλουτισμένες με 100% φυσικά συστατικά όπως το εκχύλισμα ροδιού, σύκου, κερασιού και γλυκόριζας προερχόμενα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, που διασφαλίζουν τη διατήρηση των δραστικών τους ουσιών.

Οι φόρμουλες εμπλουτίζονται επιπλέον με το Pro-Elaskin, ένα αποκλειστικό αντιρυτιδικό σύμπλεγμα θαλάσσιας προέλευσης, που ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την κυτταρική ανανέωση προσφέροντας προηγμένη αντιρυτιδική προστασία στο δέρμα. Τα αντηλιακά φίλτρα SPF15 που περιέχονται στις κρέμες ημέρας προστατεύουν το δέρμα από την ακτινοβολία UVA/UVB και βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων.

Η σειρά Skin Defence περιλαμβάνει προϊόντα αντιρυτιδικής περιποίησης του προσώπου και των ματιών: Αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας για κανονικό & ξηρό δέρμα με SPF15, αναζωογονητική κρέμα νύχτας και αντιρυτιδική & συσφικτική κρέμα ματιών. Όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν paraben, paraffin και χρωστικές. Ανακαλύψτε την ανανεωμένη σειρά καλλυντικών Bioten σε επιλεγμένες υπεραγορές και στα καταστήματα καλλυντικών Beauty Line.
        

Tags bioten, Ομορφια, προσωπο, face, beauty, BIOTEN SKIN DEFENCE


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7937 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6125 s // Total time: 2.4062 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X