Η Singapore Airlines και SilkAir προσφέρουν περισσότερο βάρος στις αποσκευές εντελώς δωρεάν!


Η Singapore Airlines και SilkAir προσφέρουν περισσότερο βάρος στις αποσκευές εντελώς δωρεάν!

Η Louis Aviation, επίσημος αντιπρόσωπος της Singapore Airlines στην Κύπρο, ενημερώνει το ταξιδιωτικό κοινό ότι από 15 Νοεμβρίου 2013, τόσο η Singapore Airlines, όσο και η θυγατρική της  SilkAir, αυξάνουν το δωρεάν επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με οποιανδήποτε πτήση των Singapore Airlines και SilkAir, σε οποιανδήποτε κατηγορία, μπορούν τώρα να επωφεληθούν με 10 επιπρόσθετα κιλά στις αποσκευές τους εντελώς δωρεάν! Αναλυτικότερα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν στις κατηγορίες Suites και First Class δικαιούνται αποσκευές με βάρος μέχρι 50 κιλά, για την κατηγορία Business Class 40kg και για την οικονομική θέση 30kg. Για πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής , οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε όλες τις κατηγορίες δικαιούνται τώρα 2 αποσκευές έως και 32kg, δηλαδή 14 kg περισσότερα από το μέχρι σήμερα επιτρεπόμενο όριο. 

Επιβάτες-μέλη των KrisFlyer Elite Gold, Star Alliance Gold και PPS Club συνεχίζουν να διατηρούν τα προνόμια τους, ήτοι 20kg επιπρόσθετο βάρος για όλες τις κατηγορίες, ή μια επιπρόσθετη αποσκευή όταν ταξιδεύουν από ή προς τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Singapore Airlines είναι αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων που το 2012 μετέφερε περισσότερους από 18 εκατομμύρια επιβάτες. Η εταιρεία πετά σε 62 προορισμούς, 35 χώρες και έξι ηπείρους, ενώ υπήρξε η πρώτη αερογραμμή που ενέταξε στον στόλο της το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, το A380 της Airbus. Η θυγατρική της SilkAir εξυπηρετεί 46 προορισμούς στην Νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα και την Αυστραλία.

Η Louis Aviation εκπροσωπεί περισσότερες από 12 αεροπορικές εταιρείες στην Κύπρο και αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου με ιστορία έξι δεκαετιών στην εκπροσώπηση διεθνών αερομεταφορέων. 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και κρατήσεις απευθύνεστε στο 22 588183 ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Tags Ταξιδι, αποσκευες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4456 s (253 Queries.) // Parse time: 0.5587 s // Total time: 3.0043 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X